Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo, azi, 04 noiembrie 2020. Vreme caldă pentru acest început de lună

Prognoza meteo, azi, 04 noiembrie 2020. Vreme caldă pentru acest început de lună

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Noi 2020, 05:05
Prognoza meteo, azi, 04 noiembrie 2020. Vreme caldă pentru acest început de lună FOTO: Pixabay.com Meteo

Meteorologii anunță temperaturi ridicate la începutul acestei luni, valorile fiind mai ridicate față de normalul obișnuit pentru această perioadă a anului. În cursul nopții dintre marți spre miercuri, sunt valabile trei coduri galbene de ceață, valabile pentru mai multe regiuni din țară.

Pentru noapte de 3 spre 4 noiembrie, meteorologii au emis trei avertizări de tip cod galben de ceață, astfel:

În județul Cluj, în regiunile joase, avertizarea este valabilă până în data de 4 noiembrie ora 2.00.

În județele Mureș și Sibiu, în regiunile joase se vor semnala condiții de ceață până la data de 4 noiembrie ora 5.00.

În județul Sălaj, în zonele joase, avertizarea este valabilă până în data de 4 ora 2.00.

Pentru toate cele trei avertizări de tip cod galben, meteorologii anunță că ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 m și izolat sub 50 m.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 04 noiembrie 2020

 

Meteorologii ANM anunță valori ridicate pentru acest început de lună, cu maxime cuprinse între 11 și 18 grade Celsius. Minimele se vor situa între -1 și 11 grade. În cursul zilei, în regiunile estice și la munte se vor semnala ploi izolate.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

În cursul nopții, în jumătatea de nord a teritoriului se vor semnala averse sub formă de ploaie. În zonele joase vor fi condiții de ceață, sau înorări temporar accentuate și posibil burniță. Vântul va sufla puternic pe crestele montane, dar și pe litoral.

Cerul va fi temporar noros pe tot parcursul zilei, chiar dacă valorile din termometre vor fi ridicate față de normalul perioadei. În Moldova și în Muntenia se vor semnala maxime de 15 grade Celsius, în timp ce în Transilvania și Maramureș mercurcul din termometre va urca până la 17 grade.

În Crișana și în Banat maximele termice anunțate astăzi de meteorologi vor fi de 18 grade Celsius, în timp ce în Dobrogea valorile vor fi încadrate în intervalul 15 – 16 grade.

Cele mai scăzute valori maxime sunt anunțate în Oltenia, unde mercurul din termometre nu va depăși 14 grade Celsius.

 

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală cerul va fi temporar noros, în prima jumătate a zilei fiind semnalate condiții de ceață. Maximele termice vor fi cuprinse între 14 și 15 grade Celsius, în timp ce minimele din timpul nopții vor ajunge până la 7-8 grade.

 

Prognoza meteo la munte

 

La multe meteorologii anunță scăderii semnificative de temperatură, valorile înregistrate izolat coborând sub 0 grade. Vântul va sufla puternic pe creste, local și în depresiuni.

 

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul mării, ANM anunță cer temporar noros în cea mai mare parte a zilei. În timpul dimineții se vor semnala condiții de ceață densă, iar maximele termice înregistrate la Constanța vor fi de 14 – 15 grade Celsius. Minimele din timpul nopții vor coborî până la 8 grade Celsius.

Citeşte mai multe despre:   meteo noiembrie 2020