Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo, azi, 10 noiembrie 2020. Va fi ceaţă, dimineaţa, în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo, azi, 10 noiembrie 2020. Va fi ceaţă, dimineaţa, în majoritatea regiunilor

Un articol de: Irina Mina - 10 Noi 2020, 05:00
Prognoza meteo, azi, 10 noiembrie 2020. Va fi ceaţă, dimineaţa, în majoritatea regiunilor FOTO: Pixabay.com Meteo

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 10 noiembrie 2020. Potrivit acestora, va fi ceaţă, dimineaţa în majoritatea regiunilor, iar noaptea  mai ales în vest, nord-vest şi centru.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 10 noiembrie 2020

Mai exact, astăzi, 10 noiembrie 2020, vremea va fi închisă, cu ceață, mai ales în zonele joase de relief. Va ploua slab sau va burniţa în exteriorul arcului carpatic. Va fi ceaţă, dimineaţa în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în vest, nord-vest şi centru. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi în scădere faţă de zilele trecute, mai accentuată la deal şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 12 grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între -3 grade Celsius în depresiunile intramontane şi 9 grade Celsius pe litoral.

În săptămâna 9-16 noiembrie, frigul se intalează în toată țara, dar mai ales în cele estice. Temperaturi vor chiar mai rece decât în mod normal, în această perioadă. Precipitațiile rămân scăzute la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Începând cu 10 noiembrie, vremea se răcește accentuat în zonele montane, iar temperaturile scad chiar sub mediile multianuale, cu 1 - 6 grade, ziua şi sub pragul de îngheţ, noaptea.

Pobabilitatea de apariție a precipitațiilor sub formă de ploi, lapovițe și ninsori va fi mai mare după data de 10 noiembrie.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea se va menţine închisă, cu nebulozitate joasă. Trecator va burniţa. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 5 - 6 grade Celsius. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo la munte

La munte, temperaturile, în special cele diurne, vor fi în scădere faţă de zilele trecute. Va fi înnorat, dar sunt slabe șanse să plouă. Dimineaţa şi noaptea pe văi şi în depresiuni se va forma ceaţă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 10 grade Celsius. Cel mai cald va fi în Poiana Brașov, mercurul din termometre va înregistra 10 grade Celsius.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, cerul va fi acoperit de nori în timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 11 grade Celsius.

Citeşte mai multe despre:   meteo noiembrie 2020