Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo, azi, 2 decembrie 2020. Vreme rece în toată țară, meteorologii anunță ceață și polei în aceste regiuni

Prognoza meteo, azi, 2 decembrie 2020. Vreme rece în toată țară, meteorologii anunță ceață și polei în aceste regiuni

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 02 Dec 2020, 05:05
Prognoza meteo, azi, 2 decembrie 2020. Vreme rece în toată țară, meteorologii anunță ceață și polei în aceste regiuni FOTO: Pixabay.com Meteo

În cursul zilei de azi, vremea se va menține rece în majoritatea țării, dar în special în sud și în est și în special în centru, așa cum anunță meteorologii ANM. Tot aici ceața și nebulozitatea vor fi persistente, cu precădere în zonele joase de relief, izolat fiind însoțite de fulguieli, chiciură sau burniță. În prima parte a zilei, în Dobrogea vor fi preicipitații mixte, iar pe alocuri se va depunde polei.

În sudul Banatului și la munte se vor semnala intensificări ale vântului, în special în zona Carapaților Meridionali, iar în rest va sufla slab și moderat. Maxima zilei va fi cuprinsă între 0 și 7 grade Celsius.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea marți, 2 decembrie 2020

 

Banata

În data de 2 decembrie valorile diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 4 grade. Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni, vremea se va încălzi semnificativ.

Crișana

Valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 3 grade.

Transilvania

La începutul primei săptămâni, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 1...2 grade. Treptat, până în data de 6 decembrie, maximele termice vor crește semnificativ, iar media acestora va fi de 9...10 grade.

Maramureș

În cursul zilei de miercuri valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 2 grade.

Modova

În Modolva se vor semnala condiții de ceață, izolat, în prima parte a zilei. Temperaturile maxime din timpul zilei nu vor depăși 2 până la 3 grade Celsius.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Dobrogea

Meteorologii anunță pploi în cursul zilei de miercuri, izolat. Maximele vor ajunge până la 3 grade Ceslius, iar condiții de ceață, chiciură și polei se vor semnala în prima jumătate a zilei.

Muntenia

Începând de astăzi, vremea se încălzește semnificativ în Muntenia, maximele ajungând până la 5 grade Celsius.

Oltenia

În Oltenia, meteorologii anunță maxime de până la 2...3 grade, iar minimele anunțate sunt de -5...-4 grade Celsius.

 

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală vremea va fi continuare rece, cerul înnorat. Maximele vor fi cuprinse între 2 și 3 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -3 și -4 grade.

 

Prognoza meteo la munte

 

Până în data de 6 decembrie, media valorilor termice diurne va fi în creștere de la -5 grade, spre 4...5 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 1...2 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 7 decembrie, va fi în creștere de la -10 la 0 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -4 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după data de 4 decembrie.

 

Prgonoza meteo pe litoral

 

La malul mării, meteorologii ANM anunță precipitații mixte, sub formă de burniță și chiar ninsoare. Maximele anunțate la Constanța vor fi cuprinse între 3 și 4 grade Celsius.

Minimele se vor încadra în intervalul 1 și 0 grade Celsius.

Citeşte mai multe despre:   meteo decembrie 2020