Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo, azi, 2 februarie 2021. Vreme caldă în toată țara, însă ploioasă

Prognoza meteo, azi, 2 februarie 2021. Vreme caldă în toată țara, însă ploioasă

Un articol de: Beatris Ionita - 02 Feb 2021, 05:00
Prognoza meteo, azi, 2 februarie 2021. Vreme caldă în toată țara, însă ploioasă foto: Pixabay Meteo

Meteorologii anunță vreme deosebit de caldã marți, în majoritatea regiunilor țării. În vestul, centrul şi nord, cerul va prezenta înnorări și se vor semnala ploi slabe. În celelalte regiuni, înnorãrile vor fi temporare şi numai pe arii restrânse va ploua slabLocal se va mai depune polei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12…13 grade în sudul Banatului şi în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade.

Vântul va sufla cu putere mai ales pe crestele montane, şi ceva mai blând în zonele mai joase de relief. Pe arii restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţã. La munte, precipitaţiile vor fi mixte, iar în zona înaltã va ninge.

 

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 2 februarie 2021

 

În Banat se resimt chiar și 13 grade Celsius la amiază, iar noaptea, în jur de 4...5. Vor cădea ploi slabe.

Vremea mai caldă se resimte și în Crișana, când temperaturile maxime ating 10 grade, iar minimele 3...4 grade.

Mai rece va fi în Transilvania, unde la amiază nu se vor depăși 5 grade, iar minimele vor fi situate între 0 și 3 grade Celsius. Trecător vor fi precipitații în general slabe cantitativ. Mărturia fratelui unei victime de la Onești, despre intervenția Poliției: De la început m-au luat cu minciuni. Au zis că ...

În Maramureș maximele ating 9...11 grade, iar minimele, 2...4 grade. Ploile vor continua și în zilele următoare. 

Media termică a zilei va de 12 grade în Moldova, iar noaptea temperaturile se vor apropia de 3 grade Celsius. Pe alocuri va ploua.  

În Dobrogea, termometrele vor arăta maxime între 7 și 13 grade și minime între 2 și 7 grade. Și aici se anunță ploi temporare.

În Muntenia, la miezul zilei vor fi în jur de 13 grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2 și 4 grade. Meteorologii prognozează și aici șanse mari de precipitații. 

În Oltenia, temperaturile maxime vor atinge chiar și 14 grade, iar în timpul nopții vor scădea până la 3 grade. Temporar vor cădea precipitații.

 

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, temperaturile vor fi mai ridicate față de zilele precedente. Norii se vor aduna temporar și vor aduce ploi ușoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de -2…0 grade. Noaptea si dimineața va predomina ceața. 

 

Prognoza meteo la munte

 

În zona montană, temperaturile se vor atinge 5...6 grade la amiază, însă vor deveni negative în timpul nopții, când coboară până la -6 și -3 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi a săptămânii. 

 

Citeşte mai multe despre:   prognoza meteo