Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo, azi, 21 februarie. Temperaturi în ușoară creștere în cea mai mare parte a ţării

Prognoza meteo, azi, 21 februarie. Temperaturi în ușoară creștere în cea mai mare parte a ţării

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 21 Feb 2021, 05:00
Prognoza meteo, azi, 21 februarie. Temperaturi în ușoară creștere în cea mai mare parte a ţării Foto: pixabay.com Meteo

Meteorologii anunță temperaturi în ușoară creștere pentru azi, 21 februarie 2021. Cerul va fi variabil, vântul slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade Celsius. În Capitală, cerul va fi de asemenea variabil, iar maximele se vor situa în jurul valorii de 8 grade.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 21 februarie 2021

 

Vremea se încălzește azi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, în zonele joase de relief din sud şi parţial în est şi în centru. Tot aici, izolat, se vor semnala condiții de burniță.

Vântul va sufla slab şi moderat. 

În Dobrogea, minimele se vor încadra între -2 și 2 grade, iar maximele între 5 și 8 grade, în regiunea Moldovei, vom avea minime între -8 și 0 grade și maxime cuprinse între 3 și 10 grade. În Transilvania, meteorologii anunță temperaturi minime între -13 și -1 grad și maxime între 4 și 10 grade, iar pentru Maramureș minime de -7...-1 și maxime de 6 - 9 grade.

În Crișana, minimele se situează între -6 și 4 grade și maximele între 8 și 12 grade.

Pentru zona Banatului sunt prognozate minime care varianză între -4 și 3 grade Celsius și maxime ce se vor încadra între 9 și 12 grade. 

În Oltenia, minimele se vor încadra între -5 și 0 grade și maximele între 4 și 9 grade Celsius, iar în Muntenia minimele vor fi între -5 și 0 grade, iar maximele între 5 și 12.
 Mărturia fratelui unei victime de la Onești, despre intervenția Poliției: De la început m-au luat cu minciuni. Au zis că ...

 

Prognoza meteo pentru București

 

Și în Capitală cerul va fi variabil, mai mult noros dimineața și în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab şi moderat. 

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, în ușoară creștere față de ziua de sâmbătă, iar cea minima va fi de -2...-1 grade. Dimineața și noaptea va fi ceață.

 

Prognoza meteo la munte

 

Și la munte se încălzește, urmând a fi înregistrate valori pozitive pe parcursul zilei în majoritatea masivelor. Vântul va sufla slab şi moderat, iar cerul va fi variabil. Ceața se va forma pe văi şi în depresiuni, mai ales dimineața și pe parcursul nopții.
 

Citeşte mai multe despre:   meteo,   vremea,   prognoza meteo