Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo, azi, 23 octombrie 2020. Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului. Unde se vor înregistra cele mai mici temperaturi

Prognoza meteo, azi, 23 octombrie 2020. Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului. Unde se vor înregistra cele mai mici temperaturi

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Oct 2020, 05:05
Prognoza meteo, azi, 23 octombrie 2020. Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului. Unde se vor înregistra cele mai mici temperaturi FOTO: Pixabay.com Meteo

Meteorologii anunță vreme frumoasă în prima zi a acestui weekend. Valorile din termometre se mențin ridicate, dar specifice acestei perioade a anului. În depsresiuni se vor înregistra, izolat, temperaturi sub zero grade.

Cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei, iar dimineața, în zonele de câmpie se vor înregistra condiții de ceață.

 

Prognoza meteo în principalele regiuni ale țării. Cum va fi vremea azi, 23 octombrie 2020

 

În cursul zilei de vineri vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a teritoriului. Maximele anunțate astăzi de către meteorologi se vor încadra în intervalul 15 – 24 de grade Celsius. Minimele anunțate de către ANM vor fi cuprinse în intervalul 4 – 16 grade Celsius, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul și dus-estul Transilvaniei.

Presiunea atmosferică se va menține ridicată în cea mai mare parte a teritoriului european, în special în regiunile sudice. Astfel, va predomina o vreme frumoasă, înnorări trecător și nu va ploua.

În cursul dimineților însă se vor semnala condiții de ceață, în special în zonele de câmpie și în depresiuni. Aceasta va apărea la început izolat, apoi local, în special în regiunile din sudul țării. Ceața nu va fi însă persistentă, aspectul vremii urmând să fie plăcut pe parcursul zilelor, anunță meterologii de la ANM. 

 

Prognoza meteo în București

 S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

În Capitală cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab, până la moderat. Maximele din termometre vor atinge 23 de grade Celsius, în timp ce pe parcursul nopții vor ajunge până la 6 grade.

 

Prognoza meteo la munte

 

La munte vremea va fi predominant frumoasă, însă rece. Temperaturile minime vor corâ sub 0 grade Celsius în anumite regiuni, iar maximele nu vor depăși 11 grade.

 

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul mării cerul va fi mai mult senin, însă dimineața vor exista condiții de ceață în Dobrogea. Maximele înregistrate la Constanța vor fi de 21 grade Celsius, iar valorile minime vor ajunge până la 11 grade.