Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo, azi, 3 decembrie 2020. Vremea se încălzește treptat în toată țara

Prognoza meteo, azi, 3 decembrie 2020. Vremea se încălzește treptat în toată țara

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Dec 2020, 05:05
Prognoza meteo, azi, 3 decembrie 2020. Vremea se încălzește treptat în toată țara FOTO: Pixabay.com Meteo

Începând de astăzi, 3 decembrie 2020, meteorologii anunță că vremea va intra într-un proces de încălzire. Temperaturile ridicate se vor resimți în special în regiunile de deal și în depresiuni.

Până la finalul acestei săptămâni, temperaturile vor fi mai ridicate pentru această perioadă a anului. În sudul și estul teritoriului, nebulozitatea va fi persistentă pe tot parcursul zilei de joi. În prima parte a zilei ar putea fi asocitată, local, cu burniță sau chiciură, iar izolat s-ar putea depunde polei.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea joi, 3 decembrie 2020

 

Oltenia

Vremea va fi rece în primele zile din interval, cu o medie a maximelor de 2...3 grade, iar a minimelor de -5...-4 grade, apoi se va încălzi semnificativ. Până în data de 7 decembrie, maximele termice vor fi în creștere spre medii de 10 grade.

Muntenia

Vremea va fi rece în primele zile din interval, cu o medie a maximelor în jurul a 2 grade, iar a minimelor de -5...-3 grade, apoi se va încălzi semnificativ. Până în data de 5 decembrie, maximele termice vor fi în creștere spre medii de 11 grade, iar până la sfârșitul intervalului vor coborî la valori, în medie, de 8 grade.

Dobrogea

La începutul intervalului, media valorilor diurne va fi de 2...3 grade, iar până în data de 4 decembrie acestea vor fi în creștere spre medii în jurul a 13 grade. Treptat, până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 9 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 2 decembrie, va fi în scădere spre -2 grade.

Moldova

Până în data de 3 decembrie, valorile termice diurne vor avea media în jurul a 2 grade. Până în data de 5 decembrie, maximele termice vor marca o creștere, iar media acestora va fi de 8...9 grade.

Maramureș

La începutul primei săptămâni, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 2 grade. Până în data de 6 decembrie, maximele termice vor marca o creștere semnificativă, iar media acestora va fi de 11...12 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în jurul datei de 4 decembrie.Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Transilvania

La începutul primei săptămâni, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 1...2 grade. Treptat, până în data de 6 decembrie, maximele termice vor crește semnificativ, iar media acestora va fi de 9...10 grade.

Crișana

În primele zile ale intervalului, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 3 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în jurul datei de 4 decembrie și pe parcursul celei de-a doua săptămâni.

Banat

Până în data de 2 decembrie, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 4 grade. Probabilitatea de precipitații va fi în creștere în jurul datei de 4 decembrie și în a doua săptămână, cu precădere în primele zile.

 

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală meteorologii anunță cer temporar noros în cursul zilei de 3 decembrie. Maximele termice vor fi de 3 până la 4 grade Celsius, în timp ce minimele din termometre vor ajunge până la -4 grade.

 

Prognoza meteo la munte

 

Potrivit informațiilor de la ANM, până în data de 6 decembrie, media valorilor termice diurne va fi în creștere de la -5 grade, spre 4...5 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 1...2 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 7 decembrie, va fi în creștere de la -10 la 0 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -4 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după data de 4 decembrie.

 

Prgonoza meteo pe litoral

 

La Constanța meterologii anunță cer temporar noros, iar în prima parte a zilei se vor semnala condiții de ceață, însoțite de burniță. Maximele termice din cursul zilei vor fi de 7 grade Celsius, în timp ce minimele din timpul nopții de 1 grad.

Citeşte mai multe despre:   meteo decembrie 2020