Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 12 - 19 octombrie 2020

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 12 - 19 octombrie 2020

Un articol de: Irina Mina - 10 Oct 2020, 20:14
Prognoza meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 12 - 19 octombrie 2020 Meteo

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru săptămâna 12 - 19 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea în săptămâna 12 - 19 octombrie 2020

În Banat, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până la sfârșitul intervalului, spre 9...10 grade.

După data de 12 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.

În Crișana, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 19 grade. Temperaturile minime vor scădea treptat spre 9 grade.

După data de 12 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere. Izolat cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

În Transilvania, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 18 grade. Minimele termice vor scădea ușor și treptat spre 6 grade.

După data de 13 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere.

În Maramureș, temperaturile maxime vor fi din nou în scădere treptată spre medii de 18 grade. Temperaturile minime vor scădea treptat spre 7 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

În Moldova, temperaturile maxime vor fi din nou în scădere treptată spre medii de 18 grade. Temperaturile minime vor scădea ușor și treptat până la sfârșitul intervalului, spre 9 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.

În Muntenia, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20...21 de grade. Temperaturile minime vor scădea treptat spre 10 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în ușoară creștere.

În Oltenia, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor scădea treptat  spre 9...10 grade.

După data de 13 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi frumoasă. Temperatura maximă va ajunge la 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte, maximele termice vor fi în scădere treptată spre medii de 11 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere spre 4 grade.

După data de 13 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor, iar la altitudini mari vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo pe litoral

Temperaturile maxime vor fi din nou în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere ușoară și treptat până la sfârșitul intervalului, spre 12 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în ușoară creștere.

Citeşte mai multe despre:   meteo octombrie 2020