Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo în luna aprilie. Meteorologii anunţă vreme răcoroasă de Paşte, însă nu vor fi ploi

Prognoza meteo în luna aprilie. Meteorologii anunţă vreme răcoroasă de Paşte, însă nu vor fi ploi

Un articol de: Raluca Tindeche - 13 Apr 2021, 09:26
Prognoza meteo în luna aprilie. Meteorologii anunţă vreme răcoroasă de Paşte, însă nu vor fi ploi Surse Foto: Aniket Bhattacharya/ Unsplash Meteo

Meteorologii au anunțat progniza pentru următoarele trei săptămâni, fiind incluse Paştele şi vacanţa de 1 Mai, potrivit News.ro. 

Săptămâna 12.04.2021 – 19.04.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea vestică a ţării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a ţării, dar mai ales în regiunile centrale şi de nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 19.04.2021 – 26.04.2021 

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local în extremitatea nordică a ţării.

Săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021 

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 03.05.2021 – 10.05.2021 

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă

Citeşte mai multe despre:   meteo