Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo pentru intervalul 9 noiembrie – 7 decembrie. Temperaturile scad pe întreg teritoriul României

Prognoza meteo pentru intervalul 9 noiembrie – 7 decembrie. Temperaturile scad pe întreg teritoriul României

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 10 Noi 2020, 13:58
Prognoza meteo pentru intervalul 9 noiembrie – 7 decembrie. Temperaturile scad pe întreg teritoriul României FOTO: Pixabay.com Meteo

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Vremea se va răci treptat în România, însă, valorile din termometre vor fi încadrate în intervalul normal pentru această perioadă a anului.

Meteorologii anunță că estimările pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

Totodată, ANM anunță că fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Săptămâna 09 noiembrie – 16 noiembrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Săptămâna 16 noiembrie – 23 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Săptămâna 23 noiembrie – 30 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui excedent local în nordul extrem al țării.

Săptămâna 30 noiembrie – 7 decembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil local deficitare în regiunile extracarpatice.

Citeşte mai multe despre:   meteo noiembrie 2020