Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Meteo Prognoza meteo pentru weekendul 11-13 septembrie 2020. Temperaturile ating 33 de grade în Capitală

Prognoza meteo pentru weekendul 11-13 septembrie 2020. Temperaturile ating 33 de grade în Capitală

Un articol de: Beatris Ionita - 10 Sep 2020, 21:01
Prognoza meteo pentru weekendul 11-13 septembrie 2020. Temperaturile ating 33 de grade în Capitală Meteo

Vremea se menține destul de caldă și în weekendul 11-13 septembrie. Temperaturile urcă cu câteva grade față de zilele precedente. Precipitații de scurtă durată sunt prgnozate la munte, dar și un vânt care începe să prindă putere.

Vineri, temperaturile rămân mai ridicate decât decât cele normale pentru această dată, în toată țara. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în sudul țării, iar în zonele de munte și în în nord-est sunt așteptate ploi ușoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade,iar cele minime, în general, între 8 şi 18 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Ziua de sâmbătă va fi însorită. La munte sunt prognozate ploi scurte, iar vântul va avea intensificări, în special în vestul Carpaților Meridionali şi în sudul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade.

Duminică se resimte o creștere a temperaturilor în toată țara, chiar dacă în zonele montane pot apărea ploi slabe în a doua parte a zilei, iar pe litoral vântul se va intensifica. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime în general între 11 şi 20 de grade.

 

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea în weekend-ul 11-13 septembrie 2020

 

 

În Banat, temperaturile cresc ușor pe parcusul celor 3 zile de prognoză, și vor ajunge până la 30 de grade Celsius, iar în timpul nopții, vor scădea la 15 grade. NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Și în Crișana se resimte o încălzirea a aerului, maximele se vor situa în jurul a 29 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 14-15 grade.

În Transilvania vor fi în jur de 28 de grade ziua, iar noaptea, 10-11.

În perioada următoare,în Maramureș, vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, până pe 13 septembrie, când în medie se vor înregistra 28 de grade. Minimele vor atinge 13 grade.

În Moldova sunt prognozate tot 28 de grade la amiază și 14-15 grade grade în cursul nopții. 

În intervalul 11-13 septembrie, temperatura aerului va crește ușor, spre 29 de grade în Muntenia. Temperaturile nocturne vor fi de 12-14 grade. 

În Oltenia, chiar dacă temperaturile rămân destul de ridicate, se va răcori ușor față de zilele precedente, iar media va scădea spre 29 de grade. Minimele termice vor fi de 15 grade.

 

 

Prognoza meteo pentru București

 

 

Vremea frumoasă va persista în Capitală și weekendul 11-13 septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade, iar cea minimă de 15-17 grade.

Vineri, vremea rămâne caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15-17 grade.

Ziua de sâmbătă,12 septembrie, va aduce vreme plăcută, cer variabil și vânt care va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade.

Și duminică vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Vântul continuă să bată destul de slab, iar cerul va prezenta înnorări de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime în general între 11 şi 20 de grade.

 

Prognoza meteo la munte

 

Deși mai rece decât în restul țării, vremea rămâne frumoasă și la munte. Vântul va sufla cu putere pe creste, cerul va prezenta scurte înnorări.şi e posibil să plouă în intervale scurte.

 

Prognoza meteo pe litoral

 

Și la malul mării, vremea rămâne plăcută. Cerul va fi predominant senin, briza rămâne activă, Temperaturile se vor situa între 25-26 de grade, iar apa mării va avea 23-24 de grade Celsius.
 

Citeşte mai multe despre:   prognoza meteo