Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden TIPURI DE FEMEI de care trebuie sa fugi mâncând pământul! Află acum până nu e prea TÂRZIU

TIPURI DE FEMEI de care trebuie sa fugi mâncând pământul! Află acum până nu e prea TÂRZIU

Un articol de: B1.ro - 22 Noi 2018, 16:36
TIPURI DE FEMEI de care trebuie sa fugi mâncând pământul! Află acum până nu e prea TÂRZIU Monden

Dacă te numeri printre cei care cred că și-au găsit jumătatea și ești pe cale să comanzi verighetele trebuie să citești cu atenție următoarele rânduri până nu e prea târziu.

Specialiștii au alcătuit o listă cu tipul femeilor de care trebuie să te fereșți până nu ajungi în fața altarului.       

Femeia certăreață:  Este mereu pusă pe scandal și va răsturna lumea pentru a-ți demonstra că are dreptate. Indiferent ce se vorbește în jur, ea scoate imediat din context și răstălmăcește totul, până convinge pe toată lumea că a fost jignită sau măcar ofensată.

Femeia cu care trebuie tot timpul să te porți "cu mănuși": În preajma ei te simți de parcă ar trebui tot timpul să calci pe coji de ouă. Nu cumva să ridici o sprânceană către ea, că "se sparge". Dacă ridici un pic tonul sau dacă îndrăznești să o critici câtuși de puțîn izbucnește în lacrimi și face ochii mari, de câine bătut.

Femeia care refuză să se maturizeze: Trupul ei și-a pierdut de multă vreme prospețimea însă continuă să se îmbrace că și când abia a ieșit pe porțile adolescenței.

Femeia dezamăgită mereu: Totul în jurul lor le nemulțumește. Întotdeauna e ceva care merge prost și le împiedică să fie fericite pe deplin, oricât te-ai strădui să le satisfaci.

Femeia nehotarată: Nu e în stare să ia nicio decizie, în nicio situație. Nu știe dacă să o ia la stânga sau la dreapta, e mereu speriată că va greși.

Femeia care nu poate să tacă din gură: Croncăne toată ziua și comentează orice.  De obicei, femeia din această categorie arată foarte bine. Pe dinafară. De fapt, este că un sac fără fund, care tot înghite bani cu nemiluita. Fii convins că stă cu ține numai pentru portofelul tău.

Femeia diabolică: Pe cât de inteligente și de multe ori atrăgătoare, pe atât de periculoase.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Vor să te stăpânească, să te țină tot timpul sub papuc. Știu să manipuleze pe oricine, în orice situație.

Femeia obsedată să se mărite: Cunoașteți tipul: Este femeia care își petrece viață urmărind cu spaima cum se scurg secundele ceasului ei biologic.

Fii convins că după ce va căsătoriți și îi faci doi copii va trage concluzia că eșți de fapt un nemernic.

Femeia care nu are nimic de spus: Există femei care vorbesc tot timpul și totuși nu spun nimic. Asta e femeia la care după câtva timp îți vine să urli "mai taci din gură!". Nu te chinui inutil, nu speră că îi va trece vreodată. Evit-o și gata!

Femeia care te vrea lângă ea tot timpul: Insistă să petreci fiecare minut cu ea și nu te lasă să te întâlnești cu prietenii. E geloasă și posesivă.