Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden A DEZVĂLUIT totul! AFLĂ cine va câștiga „Ferma vedetelor”! El este ÎNVINGĂTORUL…

A DEZVĂLUIT totul! AFLĂ cine va câștiga „Ferma vedetelor”! El este ÎNVINGĂTORUL…

Un articol de: - 26 Feb 2018, 11:14
A DEZVĂLUIT totul! AFLĂ cine va câștiga „Ferma vedetelor”! El este ÎNVINGĂTORUL… Monden

Mircea N. Stoian susține că a aflat modul în care PRO TV își alege câștigătorii emisiunilor. Fostul concurent precizează că și în edițiile trecute de la „Ferma Vedetelor” s-au luat în considerare aceleași criterii.

El susține că șefii postului  aleg dinainte câștigătorii. Ei urmează un tipar clar: tânăr, echilibrat și „să fie bine înfipt în ograda PRO TV și să fie mediatizat după ce se încheie ferma”.

„De altfel, randamentul slab și audiențele sub așteptări (chiar dacă multe ediții au fost lideri pe targetul comercial) ale unui lung șir de emisiuni costisitoare ca de exemplu al ”Supraviețuitorul”,  ”Fort Boyard”, ”Jocuri de celebritate” Ferma vedetelor ediția a II-a”- ultimele trei cu anoștii Ipate și Strunilă în prim plan au forțat-o, (spun surse credibile) pe șefa supremă a producțiilor interne, Adela Harnagea, să se ceară afară ”din motive personale” după doar un an și jumătate de activitate. Cel care va fi predestinat să câștige  sezonul III din ”Ferma vedetelor” trebuie să se muleze perfect pe targetul aspirațional al publicului postului. Să fie tânăr, să pară echilibrat (am scris ”pară” pentru că niciodată realitatea nu se pupă pe gură cu ficțiunea) să fie bine înfipt în ograda PRO TV și fie mediatizat după ce se încheie Ferma. ( aici, decalarea cu câteva luni a difuzării emisiunii a dat cheia câștigătorului, doar un fost concurent participând la o altă emisiune după încheierea filmărilor de la Fermă.) Respectând logica celor de mai sus e clar că unul singur corespunde tuturor acestor criterii”, a scris Stoian pe blogul personal.

El susține că cel care va câștiga s fost membru în echipa grupului Divertis.

“A fost membru în echipa grupului Divertis, apare la PRO TV mai des ca Andreea Esca, are 36 de ani și o biografie condimentată, numai bună de mediatizat, a fost imediat cooptat pe postul de căpitan de echipă la emisiunea ”Pe bune?” are constituție sportivă, care poate justifica succesul final, dar mai ales este ușor de manipulat. Să nu mă mai ascund după deget și să-i spun și numele. Cosmin Natanticu. În timp voi mai da exemple de manipularea publicului care nu vrde nici pe departe ceea ce crede el că vede”, a scris Mircea N. Stoian.

Citeşte mai multe despre:   Mircea N. Stoian,   Pro Tv