Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden A ieşit soarele pe strada lui Codrin Ştefănescu: Dacă în politică e pe făraș în PSD, în viaţa sentimentală situaţia e roz (VIDEO)

A ieşit soarele pe strada lui Codrin Ştefănescu: Dacă în politică e pe făraș în PSD, în viaţa sentimentală situaţia e roz (VIDEO)

Un articol de: - 15 Mar 2018, 13:06
Monden

A ieşit soarele şi pe strada lui Codrin Ştefănescu. După ce partidul pentru care a făcut atâtea, vrute şi nevrute, i-a dat o palmă zdravănă, fostul secretar general adjunct al PSD are acum un motiv să zâmbească. Viaţa sa amoroasă a intrat pe un făgaş normal. 

Codrin Ștefănescu, a dus în ultima perioadă două bătălii: una pe plan politic și alta pe plan sentimental. Dacă pe prima a pierdut-o, la Congresul de săptămâna trecută, pe cea de a doua a câștigat-o detaşat. 

După ce a fost umilit la congresul PSD, unde a candidat pentru funcția de secretar general al partidului, împotriva lui Marian Neacşu, dar a pierdut ruşinos, Codrin Ştefănescu a decis să-şi lingă rănile alături de cei dragi. Aşa că a decis să-şi recucerească soția, pe Alice Constantinică.

După scandalul cu sexy-secretarele, Codrin Ștefănescu o alungase de acasă pe partenera lui de viață. Pe atunci încă secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu recunoștea, pe Facebook, despărțirea. 

„Ne-am despārţit! Cred cā amândoi am luat decizia corectă! Mulţumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunţul pe care am dorit să-l fac!", scria acesta pe rețeaua de socializare.

Ei bine, între timp, politicianul şi-a dat seama că a rămas cam singur pe lume, aşa că şi-a adus aminte că o iubește pe frumoasa lui parteneră de viață și a început o adevărată luptă pentru a o recâștiga. Potrivit unor apropiați ai cuplului, politicianul i-ar fi jurat soției că nu va mai călca strâmb și a asigurat-o că nu mai păstrează legătura cu niciuna dintre secretarele sale sexy.

Codrin Ștefănescu a investit serios în ultima perioadă și în impresionante buchete de flori, pe care Alice Constantinică le-a arătat prietenilor săi pe Facebook. În strategia de cucerire ar intra și un superb autoturism Mercedes, la volanul căruia Alice s-a fotografiat alături de fiul ei și al lui Codrin, Radu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Codrin Stefanescu