Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden A învins cancerul, dar CORONAVIRUSUL  l-a ajuns din urmă. Incredibila poveste a unuia dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune din România (FOTO)

A învins cancerul, dar CORONAVIRUSUL  l-a ajuns din urmă. Incredibila poveste a unuia dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune din România (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 31 Iul 2020, 11:52
A învins cancerul, dar CORONAVIRUSUL  l-a ajuns din urmă. Incredibila poveste a unuia dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune din România (FOTO) Foto: Pixabay Galerie foto (1) Monden

În urmă cu un an își pregătea locul de veci, senin în faţa soarţii. După ce a învins cancerul, Leonard Miron, fost prezentator al TVR a avut de luptat şi cu infecția COVID-19! Toate acestea în Marea Britanie, unde s-a mutat de ani buni, alături de iubitul său, Miguel.

În 2018, Leonard Miron a încremenit în faţa veştii că suferă de cancer pancreatic. Nu a acceptat chimioterapia, dar şi-a schimbat total stilul de viaţă. Fără vicii, excese și gânduri negre. A ales să se bucure mai mult de viață şi a căutat un tratament alternativ. Salvarea a venit chiar din Londra unde a urmat o serie de tratamente revoluționare, menite să distrugă tumora și se pare că terapia a dat rezultat.

„Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încât nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos.' , glumea Leonard Miron la un moment dat, în cadru unui interviu.

 

După cancer a luptat şi cu coronavirusul

Cum Marea Britanie a fost una dintre ţările cu cele multe victime COVID-19, Leo nu a fost scutit de tot stresul pandemiei. Mai mult decât atât, a contactat coronavirusul şi a luptat direct cu boala, atât el cât şi partenerul său de viaţă.

Cei doi locuiesc într-un orășel din sud-estul Marii Britanii, cu o populație de numai 300 de locuitori, dar s-au infectat cu COVID-19 la începutul pandemiei, când restricțiile nu erau așa de dure, în timpul unei croaziere în Italia. Dacă Miguel s-a simțit rău în urma contractării coronavirusului, Leonard nu a avut nici un simptom și a aflat că a fost infectat abia la testul pentru anticorpi. 

‘Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere. Eu n-am avut niciun simptom dramatic, știu doar că el a tușit și a avut un fel de gripă câteva zile, dar atât. Dar acum ne-au venit testele și suntem negativ pe COVID-19 și pozitiv pe anticorpi’, a explicat Leonard Miron într-o intervenţie tv.

De fericire că atât el, cât și iubitul lui sunt sănătoși acum, au dat mai multe petreceri pentru a celebra atât învingerea bolilor, cât aniversarea lui Miguel.

Adevărul despre soţul Andreei Esca: De ce Alexandre Eram a făcut o formă GRAVĂ de COVID-19