A murit ”Berta” din ”Two and a Hald Men”. Conchata Ferrell avea 77 de ani

A murit ”Berta” din ”Two and a Hald Men”. Conchata Ferrell avea 77 de ani

Actrița Conchata Ferrell, cunoscută mai ales pentru rolul Bertei din sitcomul ”Two and a Half Men” (”Doi bărbați și jumătate”), a murit la vârstă de 77 de ani, din cauza unor probleme cardiace.

Actrița Conchata Ferrell a murit

Potrivit managerului, starea ei de sănătate se deteriorase în ultimele luni.

Soțul ei, Arnie Anderson, a declarat în trecut că se credea că boala este legată de o infecție pe care a contractat-o ​​în decembrie. În timp ce se afla la Terapie Intensivă, în mai, inima ei a încetat să mai bată pentru zece minute, dar a supraviețuit.

Au urmat apoi tratamente îndelungate, a trebuit să fie ventilată artificial și a fost supusă dializei.

Conchata Ferrell a absolvit cursurile Marshall University. A jucat în lungmetrajul „Heartland” (1979), apoi în „Edward Scissorhands”, „Network”, „Crime and Punishment in Suburbia” şi „True Romance”. A mai jucat, de asemenea, în serialele „Buffy the Vampire Slayer”, „Teen Angel”, „Matlock” şi „B. J. and the Bear”.

În 1992, a primit prima nominalizare la Emmy, pentru rolul avocatei Susan Bloom din serialul „L.A. Law”. Pentru rolul menajerei Berta din ”Twoand a Half Men”, Ferrell a primit în 2005 și în 2007 o nominalizare la Premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie.

Ultima sa apariție a fost în 2017, în „The Ranch”, produs de Netflix.

Reacții la Hollywood după moartea actriței care a interpretat-o pe ”Berta” în ”Two and a Half Men”

„Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului.

Jon Cryer, actorul care l-a interpretat pe Alan în același serial, a transmis pe Twitter: „A fost un om minunat. (…) Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și pentru toată bucuria pe care a adus-o atâtor oameni de-a lungul timpului”.

A murit ”Berta” din ”Two and a Hald Men”. Reacția lui Jon Cryer

Charlie Sheen, actorul care l-a interpretat pe Charlie, a transmis pe aceeași rețea socială că Ferrell a fost o femeie minunată și un prieten adevărat, iar pierderea ei este șocantă și dureroasă.

A murit ”Berta” din ”Two and a Hald Men”. Reacția lui Charlie Sheen

„Odihnește-te în pace! Ne va fi teribil de dor de tine. Îmi pare atât de rău pentru familia ei”, a reacționat și Adam Sandler.

A murit ”Berta” din ”Two and a Hald Men”. Reacția lui Adam Sandler

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră