Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ÎNMORMÂNTAREA celei mai îndrăgite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din toată România. MILIOANE de români, în lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

ÎNMORMÂNTAREA celei mai îndrăgite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din toată România. MILIOANE de români, în lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

Un articol de: B1.ro - 24 Sep 2019, 12:55
ÎNMORMÂNTAREA celei mai îndrăgite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din toată România. MILIOANE de români, în lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO) Galerie foto (56) Monden

O putem numi cea mai iubită cântăreașă de muzică populară din România...

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

A cântat, a iubit, s-a distrat, dar a și pătimit, iar la vârsta de 50 de ani, pe 22 iunie 1963, mult iubita Maria Tănase a murit, încheindu-și socotelile cu această lume și lăsând în urma ei o personalitate unică.

MIRCEA BADEA A RUPT TĂCEREA ȘI SPUNE ÎN SFÂRȘIT ADEVĂRUL DESPRE ANDREEA ESCA: E BOMBA MONDENĂ A ANULUI!

Pe 24 iunie 1963, corpul neînsuflețit al Mariei Tănase a fost depus în holul Teatrului Satiric Muzical „Constantin Tănase” (Actuala Sala Savoy – Calea Victoriei).

DRAMĂ TOTALĂ ÎN MUZICA POPULARĂ: ADIO, SOFIA VICOVEANCA! ANUNȚUL A ÎNTRISTAT TOATĂ ROMÂNIA

În după-amiaza zilei de 25 iunie 1963 (într-o marți) a avut loc înmormântarea la Cimitirul Bellu, înaintea căreia, la Savoy, i-au cinstit amintirea, elogiind personalitatea și activitatea artistei: compozitorul și dirijorul Gherase Dendrino (în numele Comitetului de Stat pentru Cultură și Artă), prof. Gheorghe Ciobanu (în numele Institutului de Folclor), Gică Petrescu (în numele colegilor de la teatrul de revistă) și dirijorul Ionel Budișteanu.

INCREDIBIL! POMOHACI A COMIS-O! DEZMĂȚ TOTAL CU ELENA MERIȘOREANU! MAI MARII BOR ȘI-AU FĂCUT CRUCE! ASTA E PREA DE TOT (FOTO)

O țară întreagă a plâns-o, iar istoria muzicii românești a rămas să-i ducă dorul.

ANUNȚ ȘOC ÎN ROMÂNIA: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SMILEY! TOATE FEMEILE DIN JURUL SĂU SUNT ÎN DELIR!

Imaginile cu înmormântarea Mariei Tănase au făcut înconjorul lumii, reprezentând o pagină importantă atât pentru istoria muzicii românești, dar și pentru istoria României!

"LAS FIERBINŢI", LA ANTENA 1! BOMBA TOAMNEI ÎN TELEVIZIUNECâți BANI primește o stewardesă la Wizz Air pentru o singură zi de zbor? Ce salariu încasează lunar