Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden A publicat o poză nevinovată pe Facebook, fără să observe că i-a scăpat un DETALIU IMPORTANT. Soțul ei a PĂRĂSIT-O IMEDIAT când a văzut fotografia

A publicat o poză nevinovată pe Facebook, fără să observe că i-a scăpat un DETALIU IMPORTANT. Soțul ei a PĂRĂSIT-O IMEDIAT când a văzut fotografia

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2019, 16:14
Monden

Întâmplare șocantă. Ce a pățit această tânără, e de-a dreptul strigător la cer. În pauza de prânz, a distribuit o fotografie de la muncă, în care apare alături de cel pe care îl numea „cel mai bun prieten”.

O NOUĂ LOVITURĂ PENTRU CRISTI BORCEA! A AFLAT CE A FĂCUT VALENTINA PELINEL PE ASCUNS! RAVAGII DUPĂ ELIBERAREA DIN ÎNCHISOARE! (GALERIE FOTO)

Totuși, când a postat fotografia respectivă nu a fost atentă la un detaliu, care l-a pus pe soțul ei pe gânduri. Oricum acesta avea bănuieli că este înșelat, dar acea poză i-a arătat că presimțirile lui fuseseră reale în tot acel timp, conform redactia.ro.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! VEDETA TV A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! SFÂRȘITUL TRAGIC A FOST PREZIS! VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ...

Așa că a lăsat un comentariu la fotografia respectivă, în care i-a spus soției lui ce crede. Femeia își mințea partenerul de multă vreme, dar acea postare l-a făcut să pună la cap la cap toate informațiile și să accepte, într-un final, că soția lui nu este fidelă și nu are atât de multe întâlniri în „interes de serviciu” cum credea el.

MĂRTURISIRI ȘOCANTE DESPRE CONSUMUL DE DROGURI! CĂTĂLIN BOTEZATU NU SE MAI ASCUNDE! A FOST PRINS CU BAGAJUL PLIN LA AEROPORT (GALERIE FOTO)

“Iubito, știi ce e ciudat? Când te-am luat, mai devreme ca de obicei, de la muncă… tu nu aveai verigheta pe mână. Acum văd poza asta cu tine și cu Ionuț și… CE SURPRIZĂ!!! Tot FĂRĂ verighetă ești!

De aia nu m-ai lăsat să îți pregătesc prânzul de acasă? Ca să ieși la întâlnire cu el?! Ia să vedem, care ți-o mai fi scuza de data asta? O să te caute la telefon și-n seara asta, în interes de serviciu, nu?

Știi ceva, eu nu mai cred o iotă din ce spui! Ești o persoană și o soție rea!

Ah, și apropo! Au sunat pe telefonul fix cei de la barul care îți place ție atât de mult. Bar în care știam că nu ai mai fost de ceva timp… Au zis că ți-ai uitat poșeta la ei și că să te duci să ți-o recuperezi!”, a scris bărbatul.

 
Loading...