Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden A rămas mai puțin de o lună până la cel mai spectaculos concert organizat vreodată în România: Roger Waters – The Wall

A rămas mai puțin de o lună până la cel mai spectaculos concert organizat vreodată în România: Roger Waters – The Wall

În mai puţin de o lună, publicul autohton va putea vedea în premieră cel mai spectaculos concert organizat vreodată în România: ROGER WATERS - THE WALL LIVE!

Show-ul reprezintă punerea în scenă, integral, a celebrului album THE WALL al trupei PINK FLOYD, întregul eveniment bucurându-se de o producţie colosală, ale cărei cifre depăşesc cu uşurinţă orice alt record stabilit până în prezent pe piaţa de concerte din România.

Evenimentul va avea loc pe 28 august, în Piaţa Constituţiei. Începând de la dimensiunile impunătoare ale scenei, construită sub forma unui zid de 150 metri lungime ce servește totodată drept ecran pentru proiecţii video impresionante, continuând cu jocuri de lumini şi efecte pirotehnice neaşteptate şi terminând cu elemente scenografice uluitoare, întregul spectacol reprezintă o fascinantă incursiune în lumea lui Pink, personajul central al albumului The Wall.

Devenit un adevărat fenomen, albumul lansat în 1979 a fost pus în scenă prima dată un an mai târziu, în cadrul turneului cu acelaşi nume, bucurându-se încă de la început de o scenografie extrem de elaborată.

Citeşte mai multe despre:   concert,   Piata Constitutiei