Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Acesta este MOTIVUL MORȚII? Fragmente ȘOCANTE din JURNALUL Mădălinei Manole au fost scoase la lumină! E CUTREMURĂTOR

Acesta este MOTIVUL MORȚII? Fragmente ȘOCANTE din JURNALUL Mădălinei Manole au fost scoase la lumină! E CUTREMURĂTOR

Un articol de: - 06 Dec 2017, 15:07
Monden

La șapte ani de la moartea șocantă a Mădălinei Manole, încep să iasă la suprafață diverse secrete și trăiri ale acesteia. Fratele Mădălinei a publicat pe Facebook câteva rânduri din jurnalul artistei. 

O privire aruncată pe fragmentele apărute ne dau de înțeles că Mădălina era o persoană foarte nefericită. Cântăreței îi lipseau celebritatea de-altădată, dar regreta și momentele petrecute departe de familie. 

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole.
 

 
Loading...