Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Actorul francez Gérard Depardieu a apărut în premieră alături de nepoata sa pe coperta unei reviste: Ce amintire are adolescenta despre tatăl său pe care l-a pierdut în urmă cu opt ani

Actorul francez Gérard Depardieu a apărut în premieră alături de nepoata sa pe coperta unei reviste: Ce amintire are adolescenta despre tatăl său pe care l-a pierdut în urmă cu opt ani

Un articol de: - 29 Iun 2016, 17:44
Foto: pmdstatic.net Monden

Actorul francez Gérard Depardieu a apărut în premieră, alături de nepoata sa, în vârstă de 15 ani, pe coperta revistei Gala.

În interviul care apare în paginile publicației, adolescenta vorbit despre ce înseamnă să porți un nume atât de celebru, dar și că este încă afectată de faptul că în urmă cu opt ani și-a pierdut tatăl, adică fiul celebrului actor.

”Destinul tău nu este deja trasat doar pentru că porți un anumit nume. Sutem liberi să facem alegeri”, a declarat Louise Depardieu.

În legătură cu moartea tatălui său, adolescenta a precizat că amintirile pe care le are sunt ”în ceață” pentru că era destul de mică în acel moment.

”Aveam doar șapte ani atunci când a murit, așa că amintirile mele sunt neclare. Imediat după aceea, am avut de multe ori sentimentul că el încă este acolo, mă trezeam noaptea și îl vedeam lângă mine. Îmi amimntesc de îmbrățișările sale, de felul în care îmi spunea noapte bună, dar îmi amintesc mai ales momentele grele...”, a mai povestit adolescenta.

În legătură cu aceste amintiri neplăcute, Gerard Depardieu a ținut să precizeze că fiul său ”nu a fost niciodată un monstru, viața a fost monstruoasă, nu l-a cruțat”.

”Te asigur că tatăl tău a fost un poet. Era un adevărat revoluționar”, i-a spus actorul nepoatei sale.

Actorul Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, a murit la varsta de 37 de ani, in urma unui pneumonii galopante.
 

Citeşte mai multe despre:   actor ,   revista,   tata
 
Loading...