Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Actorul Șerban Ionescu s-a întors în România: Medicii germani i-au pus diagnosticul de scleroză laterală amiotrofică, o boală incurabilă

Actorul Șerban Ionescu s-a întors în România: Medicii germani i-au pus diagnosticul de scleroză laterală amiotrofică, o boală incurabilă

Actorul Șerban Ionescu s-a întors în România, după aproximativ două luni de tratament în mai multe clinici din Germania. Diagnosticul pe care acesta l-a primit de la nemți este scleroză laterală amiotrofică, o boală fără vindecare în prezent.

Avocatul actorului, Cătălin Dancu, a declarat pentru site-ul paginaîntâi.net că medicii germani au exclus ipoteza boreliozei și i-au aplicat acestuia un tratament pentru ameliorare, care a dat rezultate neașteptate.

Deşi la plecare avea probleme majore de vorbire şi locomotorii, acum actorul vorbeşte perfect şi problemele lui fizice s-au diminuat semnificativ.

„S-a tratat în străinătate, în Germania, iar medicii i-au stabilit un diagnostic. Are scleroză laterală amiotro­fică (SLA), dar nu există un tratament care să-l vindece de boală, eventual să încetinească procesul. S-a mutat într-o vilă, are asistent medical şi o femeie de servici. În octombrie dă divorţul de Magda. Este mai bine. În continuare se tratatează la Elias", a explicat Dancu.

Citeşte mai multe despre:   tratament