Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Actrița Kristen Stewart a primit jumătate de milion de dolari pentru că a petrecut 15 minute în compania unui prinț arab

Actrița Kristen Stewart a primit jumătate de milion de dolari pentru că a petrecut 15 minute în compania unui prinț arab

Actriţa americană Kristen Stewart a obținut jumătate de milion de dolari doar pentru că a acceptat să petreacă 15 minute într-un birou din Madison Square Garden, în compania unui prinţ din Orientul Mijlociu, bani care au fost donați  unei asociații de caritate.

Renumitul producător de film Harvey Weinstein a dezvăluit în această săptămână că actriţa Kristen Stewart a donat suma obţinută de la un prinţ bogat din Orientul Mijlociu unei organizaţii de caritate care îi ajută pe supravieţuitorii uraganului Sandy, scrie latimes.com.

Kristen Stewart participa la o acţiune de strângere de fonduri pentru acea organizaţie de caritate în momentul în care producătorul Harvey Weinstein a fost contactat de acel prinţ bogat, care s-a declarat impresionat de actriţa americană. Iniţial, actriţa a refuzat propunerea prinţului, dar apoi, realizând potenţialul caritabil al unei astfel de întâlniri, a acceptat să îl cunoască pe prinţul arab, în schimbul unei donaţii consistente.

Paul McCartney, Billy Joel, Chris Rock, Adam Sandler, Mick Jagger şi Bruce Springsteen au participat şi ei la acel concert de caritate.