Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden VESTEA TRISTĂ A SERII! Adriana Trandafir, ÎN MOARTE CLINICĂ. Fanii sunt în lacrimi

VESTEA TRISTĂ A SERII! Adriana Trandafir, ÎN MOARTE CLINICĂ. Fanii sunt în lacrimi

Un articol de: B1.ro - 13 Sep 2019, 21:15
foto: facebook Monden

Ajunsă la vârsta de 63 de ani, actrița Adriana Trandafir povestește acum una dintre cele mai grele experiențe prin care a trecut de-a lungul vieții.

La vârsta de doar 33 de ani marea actriță a României a făcut un șoc anafilactic, apoi a intrat în moarte clinică, chiar de ziua ei, scrie stirescu.ro. 

„Am avut multe perioade de cumpănă la viaţa mea, dar moartea clinică a fost una dintre cele mai grele. Am făcut şoc anafilactic şi am intrat în moarte clinică chiar de ziua mea, când împlineam 33 de ani. 

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIM

Faptul că în momentul când am păţit acest lucru a fost lângă mine o prietenă din grădiniţă pe care nu o mai văzusem de mulţi ani şi ne întâlnisem atunci a fost un semn. Mă simţeam rău, iar prietena mea m-a dus la Spitalul CFR2, în curtea căruia am şi murit. 

Acum vorbesc atât de lejer despre acest fenomen… moartea. Am văzut cum am ieşit din corpul meu şi eram foarte uimită. Mi-a părut foarte rău că m-am întors, pentru că îmi era bine acolo unde ajunsesem.

M-am gândit mult la momentul acela şi la reacţia doctorului, care se uita mirat la mine. Tot repeta: Nu se poate ca fata asta care este trecută în fişă ca fiind decedată să îşi revină.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. 

Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și că întoarcerea a fost cu un scop” a povestit acum cu zâmbetul pe buze Adriana Trandafir.

Citeşte mai multe despre:   adriana trandafir
 
 
 
Loading...