Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ACUZAŢII fără precedent ale unei vedete afectate de COVID-19: Unul dintre voi a făcut asta! (VIDEO)

ACUZAŢII fără precedent ale unei vedete afectate de COVID-19: Unul dintre voi a făcut asta! (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 17 Aug 2020, 16:03
ACUZAŢII fără precedent ale unei vedete afectate de COVID-19: Unul dintre voi a făcut asta! (VIDEO) Galerie foto (1) Monden

Pandemia de COVID-19 nu cruţă deloc nici vedetele de la Hollywood. Cel mai recent caz este cel al actriţei Sharon Stone, marcată de faptul că boala a ajuns şi la sora sa, Kelly, în ciuda faptului că a respectat măsurile de protecţie. Revoltată, actriţa i-a acuzat pe cei care nu poartă mască de faptul că sunt responsabili pentru îmbolnăvirea altora, notează People.

 

"Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii"

Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a publicat pe Instagram fotografii din salonul de spital, împreună cu un mesaj pentru cei care sfidează măsurile de protecţie. "Sora mea Kelly, care are deja lupus, acum are Covid-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta", a scris Stone. 

"Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta? Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!", a scris Stone. 

Vineri, Kelly a publicat o fotografie cu ea şi soţul ei, Bruce Singer, dintr-o excursie de acum câteva luni înainte de spitalizare. 

"Ăştia suntem noi. 13 martie. Am plecat în paradisul nostru din Montana. Credem că Covid nu poate să ne găsească. Fără cumpărături, fără petreceri, abia vedem un om. Acum mă lupt pentru o respiraţie. Nu vrei să ai Covid", a scris ea. 

Sharon şi Kelly Stone

 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

"Votează să trăieşti"

Duminică, Sharon Stone a publicat un video de patru minute cu genericul: "Votează să trăieşti".

La sfârşitul filmării în care actriţa a mărturisit că bunica şi naşa ei au "murit de Covid", i-a îndemnat pe americani să voteze cu Joe Biden şi Kamala Harris.

"Cu femeile la putere, vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru oameni să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi", a spus ea. "Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu Covid sunt cele care sunt conduse de femei. Vă rog, votaţi. Şi dacă o faceţi, nu votaţi un criminal". 

Sharon Stone: Vom lupta pentru oameni să trăiască

Citeşte mai multe despre:   sharon stone,   COVI-19