Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Acuzaţii fără precedent la adresa Angelei Similea. Ce spune fotul soţ despre marea artistă (FOTO)

Acuzaţii fără precedent la adresa Angelei Similea. Ce spune fotul soţ despre marea artistă (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Aug 2020, 13:02
Acuzaţii fără precedent la adresa Angelei Similea. Ce spune fotul soţ despre marea artistă (FOTO) Galerie foto (1) Monden

La 74 de ani, Angela Similea, marea doamnă a muzicii româneşti, consacrată în anii ’70, îşi duce liniştită traiul în SUA de câţiva ani. Se pare însă că trecutul o ajunge din urmă. Sorin Movileanu, fost soţ al artistei scoate de la naftalină poveşti despre infidelitatea artistei cu care a fost căsătorit o scurtă perioadă de timp.

Fostul chitarist Sorin Movileanu, actualmente stabilit în Belgia, priveşte înapoi cu mânie.

El a dat mai multe informații despre Angela Similea, având de spus cuvinte destul de grele la adresa îndrăgitei artiste. Sorin Movileanu, al doilea din cei patru soţi pe care i-a avut artista, a povestit cum s-au cunoscut, amandoi fiind muzicieni, întâlnirea lor având loc la un turneu al lui Horia Moculescu.

,,Niciodată nu a contat cu cine era căsătorită, și-a înșelat toți bărbații!”

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a dezvăluit Movileanu, potrivit redactia.ro.

Angela și Sorin au avut împreună un băiat, însă după divorț tatăl lui nu a mai știut absolut nimic de el.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea”, a mai declarat Sorin Movileanu.

Mai mult decât atât, fost soţ o acuză pe Angela Similea de infidlitate:  ,,Niciodată nu a contat cu cine era căsătorită, și-a înșelat toți bărbații!”

 A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Angela Similea