?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden "Adam și Eva ?! (Toleranța pe la spatele normalității)", postarea Mihaelei Rădulescu care i-a adus vedetei trei sesizări la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

"Adam și Eva ?! (Toleranța pe la spatele normalității)", postarea Mihaelei Rădulescu care i-a adus vedetei trei sesizări la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Un articol de: - 08 Apr 2015, 13:51
Foto: mihaelaradulescu.ro Monden

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a fost sesizat miercuri de trei persoane cu privire la afirmatiile Mihaelei Radulescu referitoare la comunitatea gay.

Potrivit HotNews, președintele Consiliului, Csaba Asztalos, a declarat că plângerile vor fi soluționate după 30 aprilie, atunci când se constituie noul Colegiul al CNCD.

Sezizările au fost făcute după ce realizatoarea TV a scris despre homosexuali un text cu titlul Adam si Eva ?! (Toleranță pe la spatele normalității)".

"Stați liniștiți, dragi homosexuali, mica mea dizertație nu va schimba nimic, voi veți avea aceleași drepturi și eu voi fi la fel de tolerantă. Dar, lasați-mi și mie libertatea de opinie ...ca mamă, care nu vrea să-și vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerșetor, nici drogat, nici depresiv. (...) Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim așa, dar, dacă vă asumați 'diferența', faceți-o cu eleganță, discreție, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor și în fardurile lor", a scris Mihaela Rădulescu pe blogul personal.

"Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei și-ar face treaba între patru pereți, fără să mai și afișeze, sfidător, o iubire pensată, rujată, efeminată și de neînțeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar parea ca drepturile unei minorități să fie respectate în egală măsură cu drepturile unei majorități. Să nu-mi spuneți că, în calitate de parinți de baieți, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puțin ideea de a-i vedea luând-o pe ...la spatele educației pe care i-ați oferit-o și să nu-mi spuneți că vă bazați mai mult pe deschiderea minții, decât pe încarcarea ei cu o morală anume, solidă și dreaptă", a mai scris Mihaela.

Citeşte mai multe despre:   Mihaela Radulescu,   gay ,   blog
 
 
 
Loading...