Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adela Popescu, despre relația dintre ea și Cove din afara emisiunii: „Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie rapidă”

Adela Popescu, despre relația dintre ea și Cove din afara emisiunii: „Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie rapidă”

Un articol de: Roxana Mirea - 04 Iul 2020, 16:48
Adela Popescu, despre relația dintre ea și Cove din afara emisiunii: „Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie rapidă” sursa Foto: Instagram Monden

Adela Popescu și Cove se bucură de admirația multor oameni, iar împreună fac o echipă minunată. Dovadă stă emisiunea pe care o prezintă îmnpreună „Vorbește lumea”, de pe Pro TV. Actrița se bucură că face o echipă atât de bună cu Cove și se consideră o norocoasă. Pe lângă toate acestea, iubește rolul de prezentatoare TV pe care îl are la „Vorbește lumea”.

 

Relația de prietenie dintre Adela Popescu și Cove

 

Adela Popescu este o persoană care se bucură de viață și este mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta spune că este trăsătură de familie.

„Sunt un om foarte muncitor, încă de mică am fost așa. În plus, am crescut într-o familie în care se râdea foarte mult, uneori fără un motiv anume. Eu cred că e efectul invers: nu trebuie să fii fericit pentru a râde, ci prin exercițiu, râzi și devii fericit”, a povestit Adela Popescu pentru Viva!.

Cove și Adela Popescu formează o echipă de invidiat pe micile ecrane și ca dovadă stă emisiunea „Vorbește lumea” de pe Pro TV. Cove este colegul acesteia de cinci ani de zile, iar actrița a mărturisit că a fost o chimie imediată între ei, lucru care i-a ajutat enorm de mult.

De asemenea, cei doi au o relație de prietenie și în afara platoului de filmare și chiar și-au petrecut și vacanțele împreună.

„Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie foarte rapidă în studio cu el și asta ne-a ajutat foarte tare. Nu suntem supărăcioși, nu suntem în competiție, fiecare dintre noi a gustat din plăcerea de a fi cunoscuți, așa că reușim să ne completăm foarte bine. În plus, noi am reușit să legăm și o prietenie în afara platoului, am fost în vacanță cu familile, ieșim toți patru și glumim foarte mult. Așadar, cum ne vedeți în emisiune, suntem mereu”, a mai povestit Adela Popescu în legătură cu relația dintre ea și Cove.

 Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi

Adela Popescu, despre rolul de prezentatoare TV

 

Adela Popescu iubește rolul de prezentatoare la „Vorbește Lumea”, dar recunoaște că nici nu a încercat altceva. Aceasta a mai prezentat o serie de venimente, dar nu se compară cu ceea ce face acum la Pro TV.

Vedeta a afirmar că faptul că nu are emoții o ajută foarte mult să gândească limpede și să fie stăpână pe situație de fiecare dată. De asemenea, faptul că a fi prezentatoare TV este așa o experiență frumoasă pentru Adela Popescu se datorează și lui Cove (Gabriel Coveșeanu) și întregii echipe.

„Corect ar fi să spun că eu iubesc rolul de prezentatoare la „Vorbește Lumea', deoarece nu am încercat altceva. Am prezentat o serie de evenimente unde m-am simțit foarte bine, dar nu se aseamănă. Cred că marele meu atuu este că nu am emoții și pot gândi limpede, în general. În ceea ce privește bucuria de a fi prezentatoare are clar legătură cu relația foarte bună pe care o am cu Gabriel, dar și relația cu echipa. Avem o echipă foarte bine sudată, nimic în emisiune nu este lăsat la voia întâmplării, și asta ne dă siguranța să fim creativi, să glumim”, a mai mărturisit aceasta pentru sursa citată mai sus.

Citeşte mai multe despre:   Adela Popescu,   cove,   relatie