Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adevăratele MESERII ale vedetelor! Alex Velea este ... Te așteptai la AȘA CEVA din partea celorlalți?

Adevăratele MESERII ale vedetelor! Alex Velea este ... Te așteptai la AȘA CEVA din partea celorlalți?

Un articol de: B1.ro - 25 Noi 2018, 10:36
Adevăratele MESERII ale vedetelor! Alex Velea este ... Te așteptai la AȘA CEVA din partea celorlalți? Monden

Deși muzica este marea lor pasiune, vedetele s-au gândit că este bine să mai aibă o meserie de rezervă, în caz că nu le va mai merge pe plan artistic. I-ai vedea făcând altceva?

Majoritatea au absolvit școli tehnice - Fuego este lăcătuș mecanic, Dorian Popa este contabil, iar Alex Velea, inginer electromecanic, scrie Libertatea.

Desigur, pentru majoritatea dintre ei, este puțin probabil să practice vreodată meseriile de bază.

Marian Ionescu (Direcția 5) este profesor de sport. Acesta a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport, astăzi UNEFS, deși a intrat prima oară în câmpul muncii cu...un butic de bijuterii.

Dan Bittman este, de fapt, inginer hidrotehnist, la fel ca Ion Iliescu! Solistul de la Holograf și-a susținut lucrarea de licență în fața fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, pe când acesta era asistent universitar.

Călin Goia, cunoscut din proiectul „Școala vedetelor”, poate cea mai populară emisiune dedicată tinerelor talente din anii 90, are diplomă de economist.

Ștefan Bănică Jr. și Horia Brenciu sunt actorii scenei muzicale! Jurații de la „X Factor” sunt absolvenți ai Intitutului de Artă Teatrală și Cinematografică. Deși Ștefan a apărut în multe piese de teatru, precum „La Pulce”, „Revizorul”, „Pescărușul”, „Jake și femeile lui”, „Cui i-e frică de Virginia Woolf” și „Desculț în parc”, colegul său nu și-a arătat talentul pe scena de teatru.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Alex Velea este inginer electromecanic! Acesta a absolvit Facultatea de Electromecanică, unde s-a specializat în Inginerie și protecția mediului, în timp ce solistul de la Carla’s Dreams (Andrei Țăruș), devine avocat atunci când renunță la machiajul ce l-a consacrat. Cântărețul a absolvit Facultatea de Drept din Chișinău. 

Connect-R este... tinichigiu! Ștefan Mihalache, alias Connect-R, a urmat o școală cu profil de tinichigerie auto și chiar a practicat o vreme această meserie, până să cunoască succesul pe plan muzical. În plus, acesta are și o diplomă de instructor de fitness.

Dorian Popa a studiat contabilitatea la Academia de Studii Economice, în timp ce Inna a urmat cursurile Facultății de Științe Politice a Universității Ovidius din Constanța, pe care se pare că nu le-ar fi absolvit.

Să sperăm, totuși, că niciunul dintre ei nu va practica pe viitor aceste meserii și că vor continua să aibă succes pe plan muzical.
 

Citeşte mai multe despre:   Inna,   Fuego,   Dan Bittman,   Dorian Popa,   Calin Goia,   Ion Iliescu,   Horia Brenciu ,   Carlas's Dreams