Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ADEVĂRUL a ieșit la iveală! Anamaria Prodan a recunoscut că a MINȚIT în tot acest timp: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ionela Prodan!

ADEVĂRUL a ieșit la iveală! Anamaria Prodan a recunoscut că a MINȚIT în tot acest timp: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ionela Prodan!

Un articol de: B1.ro - 09 Iun 2019, 13:55
ADEVĂRUL a ieșit la iveală! Anamaria Prodan a recunoscut că a MINȚIT în tot acest timp: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ionela Prodan! Foto: Ana Maria Prodan și Ionela Prodan (sursă: hepta.ro) Monden

Anamaria Prodan a dezvăluit, în lacrimi, ultimele cuvinte pe care i le-a psus mamei sale. Aceasta a mințit-o tot timpul că suferă doar de o răceala, pentru a o proteja. 

BOMBA ZILEI! OANA LIS PRINSĂ ÎN FAPT CU NICOLAE GUȚĂ! S-A AFLAT TOTUL DESPRE COPILUL SECRET! LUI VIOREL LIS I-A STAT INIMA

Mama ştia că se va duce. Mama era un om cult, dar nu i-am spus niciodată ce boală are, nu a avut acces la dosar. Dar eu nu pot să cred că ea dormea aşa liniştită şi spunea nu am doar o răceală! Nu. Numai că a avut foarte mare încredere în mine şi a sperat probabil că o să o salvez. Eu, vorbind ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. O luam repede. Plus că nu a avut nimeni acces lângă ea, nimeni nu a putut să vină”, continuă Anamaria Prodan.

Întrebată cum a avut puterea să meargă mai departe după decesul mamei, Anamaria Prodan a declarat: „Pentru că în familia noastră oamenii nu mor! E un ciclu firesc, ei rămân lângă noi, numai că nu mai sunt cu carcasa, dar sufletul este în permanenţă lângă noi! La noi în familie, nimănui nu i-a fost frică de moarte. Toată viaţa eu am avut o relaţie specială cu mama, chiar dacă nu am avut-o de mică lângă mine. Eu când am avut accidentul de maşină, în secunda aceea, în momentul impactului, mama mă suna că a simţit că s-a întâmplat ceva. Nişte chestii din astea incredibile… Mama e cu mine, aici, acum. Este lângă mine în permanenţă. Acum, mai mult ca înainte! Că acum poate fi!”, a spus impresara.