Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adevărul despre iubitul Monicăi Gabor: Mr. Pink stă cu chirie, este însurat și are doi copii

Adevărul despre iubitul Monicăi Gabor: Mr. Pink stă cu chirie, este însurat și are doi copii

Iubitul Monicăi Gabor nu este atât de bogat pe cât se spune. Deşi presa internaţională l-a cotat cu o avere-54136.html">avere de 2,7 miliarde de dolari, Mister Pink stă cu chirie, e însurat şi are doi copii - a dezvăluit un om de afaceri american care-l cunoaşte foarte bine.

Presa internaţională a notat în urmă cu câteva zile  faptul că iubitul Monicăi Columbeanu ar fi putred de bogat, cu o avere-54136.html">avere de 2,7 miliarde de euro.

Un om de afaceri american care-l cunoaşte pe Mister Pink, spune însă că adevărul este cu totul altul.

”Articolul apărut în presa de peste Ocean, probabil plătit şi în care se vorbeşte despre o avere-54136.html">avere de ordinul miliardelor de dolari, a avut ca scop să facă reclamă unei băuturi energizante produse de chinez. Miliardar? Vrăjeală chioară! El locuieşte cu chirie şi are doi copii”, a explicat acesta.

În plus, se pare că Mister Pink nu apare în niciun act ca şi proprietar şi că vârsta lui este cu totul alta.

”Chinezul are 26 de ani? Nici vorbă, are în jur de 40. În plus, numele său este altul, altfel s-a prezentat când l-am cunoscut. Ştiu sigur că are familie în China. Este tatăl a doi copii. Este înnebunit după Monica, dar nu cred că are vreun gând să divorţeze de nevasta din Asia, probabil pentru a nu fi nevoit să-şi înjumătăţească avere-54136.html">averea”, a mai precizat omul de afaceri american.

Mister Pink are însă grijă ca Monicăi să nu-i lipsească nimic. Numai chiria fostei doamne Columbeanu îl costă pe asiatic 14.000 de dolari lunar.

Citeşte mai multe despre:   Monica Gabor,   avere,   chirie,   avere