Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Drama neștiută a lui Adi Despot: Am fost la pământ, zob, ani de zile (FOTO)

Drama neștiută a lui Adi Despot: Am fost la pământ, zob, ani de zile (FOTO)

Un articol de: - 10 Apr 2018, 17:36
Drama neștiută a lui Adi Despot: Am fost la pământ, zob, ani de zile (FOTO) Monden

Adrian Despot, actualul solist al trupei Viţa de Vie, a povestit despre celebritatea din adolescenţă pe carea câştigat-o datorită emisiunii-fenomen „Şcoala Vedetelor” şi a susţinut că „postura asta de persoană publică l-a dat total peste cap” . 

De asemenea, solistul a susţinut că nu a ştiut cum să reacţioneze atunci cand a realizat că lumea îl recunoaşte şi îl „arăta cu degetul pe scenă". 

„Ei, şi postura asta de persoană publică m-a dat total peste cap pentru că în ’94 aveam 18 ani şi nu eram deloc pregătit pentru asta şi nici nu mi-o doream. A doua zi toată lumea avea o părere despre mine, toată lumea mă arăta cu degetul pe scenă, aveam concerte cu 40.000-60.000 de oameni. A fost un fenomen în masă „Şcoala vedetelor” şi eu nu înţelegeam ce se întâmplă, de ce sunt oamenii ăia acolo, ce vor de la mine, eu mă urcam pe scenă, făceam playback pe „Cotton Eye Joe” şi oamenii ţipau, demenţi, şi eu eram ceva de genul „Ce aveţi? Ce-i cu voi?A fost o perioadă foarte nasoală din punct de vedere mental şi emoţional. Am fost la pământ, zob, ani de zile. M-am îngrăşat, îmi lăsam părul pe faţă să nu mă vadă nimeni. Mi-a luat ani de zile, zeci de ani de zile, în care eu, Adrian Despot, a trebuit să învăţ să-l accept pe Adrian Despot persoana publică care, pe lângă faptul că era un sociopat de felul lui, avea o timiditate din asta extremă”, a explicat Despot.

Citeşte mai multe despre:   Adrian Despot