Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adi Minune, dialog spumos cu Banciu și Naum: “Frăţiorul tău pune ştampila şi îţi dă factura”

Adi Minune, dialog spumos cu Banciu și Naum: “Frăţiorul tău pune ştampila şi îţi dă factura”

Adi Minune a intervenit telefonic  la emisiunea Razii de Noapte, de marţi, pentru a lămuri problema investigaţiei Agenţiei Naţionale de Intergritate în cazul presupuselor venituri nedeclarate ale cântăreţului.

Suma despre care este vorba ar fi de 28.000 de euro, potrivit cântăreţului. „Am o înştiinţare de la ei de 28.000 de euro, pentru care ar trebui să mă duc la ANI să justific dacă am plătit impozit”, a spus interpretul.

Întrebat de Radu Naum  cum poate să taie chitanţe la nunţi. Minune a făcut o descriere, presărată cu glume, a felului în care îşi primeşte onorariile.

„Vii la mine, la birou, şi îmi spui: Băi Adiţă câţi bani vrei tu? Eu îţi spun sume de...Pentru că eşti prietenul meu, în loc de 3000 (n.r. Euro), bă dă-mi  700, Răducule. Între Radu Cutare şi Adrian Cutare, contract încheiat la ora, data şi suma cutare, frăţiorul tău pune ştampila şi îţi dă chitanţă şi factură pe banii care i-ai dat” a precizat Adi Minune.
Despre banii primiți la nunți, Adi Minune a spus că reprezintă “bacșiș”. Minune a mai adăugat și că a primit într-o zi și 1.500.000 de euro. “Ai cântat la nunta lui Shakira, ce ai făcut?”, a venit replica moderatorilor. Manelistul a explicat că de fapt aceste sume reprezintă suma obținută în urma vânzării unui teren.

Adi Minune: Am câştigat 1.500.000 de euro într-o zi

Citeşte mai multe despre:   ANI,   Agenția Națională de Integritate,   ancheta