Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adi Mutu: «Bona filipineză putea să-mi RĂPEASCĂ băiatul»

Adi Mutu: «Bona filipineză putea să-mi RĂPEASCĂ băiatul»

Un articol de: - 17 Mai 2017, 11:14
Adi Mutu: «Bona filipineză putea să-mi RĂPEASCĂ băiatul» Monden

Când le era lumea mai dragă, alături de bebeluşul lor, Tiago, Adrian şi Sandra Mutu au nimerit în mijlocul unui necaz: bona filipineză, pe care au plătit-o să aibă grijă de copil, a început să ”adune” de prin casă bani, haine, alimente şi bijuterii, relatează Click.
Și cum nu acţiona singură, ci ajutată de un iubit român, Mutu le-a făcut plângere la Poliţie. Nu înainte de a avea niște discuții mai aprinse cu Tiberiu Cazan, iubitul bonei, care la rândul lui l-a reclamat pe fotbalist.

În luna aprilie, imediat după ce Sandra l-a adus pe lume pe băieţel, în vila lor din Pipera a sosit şi al patrulea membru, şi anume bona asiatică a agenţiei Crown Services pentru care a scos din portofel din start 4.000 de euro. După câteva zile avea să descopere că şi-a adus în casă o hoaţă:

”Am observat că dispăreau bani, sume importante. Apoi haine, alimente, probabil şi bijuterii, pe care le punea în plase şi apoi le ascundea afară, ca să nu ne dăm seama. Taxiul, sau cine venea să o ia atunci când pleca, nu o lua din faţa porţii, ci de pe o stradă adiacentă, unde avea plasele cu lucrurile furate. Am fost sesizaţi de către un paznic de la casa vecină, apoi a descoperit şi soacră-mea ce făcea. A urmărit-o şi a văzut tot. Am chemat-o pe filipineză şi am vorbit frumos, civilizat cu ea. Bineînţeles că nu şi-a recunoscut fapta, ci a făcut-o destul de târziu în faţa celor de la agenţie. Trei săptămâni a stat la noi, timp în care a furat.” a declarat Adrian Mutu.

Filipineza se pare că nu acţiona singură, ci cu ajutorul unui iubit de-al ei,Tiberiu Cazan. Bărbatul în cauză susţine însă că este nevinovat, şi-l acuză pe Mutu că s-a dus peste mama lui cu şapte bodyguarzi şi l-a ameninţat indirect.
”Am făcut plângere la Poliţie. Sincer, mie nu mi-a păsat neapărat de lucrurile pe care le-a luat, ci de viaţa soţiei şi a fiului meu. Eu plec în deplasări, iar bona şi iubitul ei puteau să-mi fure copilul sau chiar mai rău. Am vrut să vorbesc cu acest bărbat. Am mers la adresa la care locuieşte, însoţit de doi prieteni care au rămas în scara blocului. Am urcat la apartamentul lui cu persoana de la administraţie. Ne-a răspuns mama lui, nici nu am intrat în casă. Am vorbit cu ea la uşă, în termeni civilizaţi, i-am spus că vreau să vorbesc cu băiatul ei. I-am povestit acelei femei ce se întâmplă, iar ea mi-a răspuns «şi ce dacă»”, a explicat Mutu, care s-a ales şi el cu plângere la Poliţie din partea lui Tiberiu Cazan.

Citeşte mai multe despre:   Adrian Mutu,   scandal