Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adrian Ţuţu a câştigat primul sezon "Românii au talent" cu melodia "Sunt român"

Adrian Ţuţu a câştigat primul sezon "Românii au talent" cu melodia "Sunt român"

Primul sezon al emisiunii "Românii au talent" a fost câştigat de Adrian Ţuţu. După o finală plină de momente incendiare şi rememorări ale celor mai tari faze din concurs, tânărul de 19 ani pleacă acasă cu 120.000 de euro.

Adrian Ţuţu a impresionat publicul cu melodia "Sunt român", o nouă piesă emoţionantă şi motivantă, cu versuri adresate tuturor cetăţenilor acestei ţări.

Vezi AICI prestaţia lui Adrian Ţuţu
din
finala "Românii au talent"

Povestea lui Adrian Ţuţu este una extrem de emoţionantă. Tânărul a rămas orfan de ambii părinţi la o vârstă foarte fragedă. Tatăl său suferea de diabet şi a murit din cauza unor complicaţii ale bolii, pe când Adrian avea doar 5 ani. Câţiva ani mai târziu, mama lui s-a aruncat de la etaj, pe fondul unei depresii puternice.

Adrian şi-a descoperit talentul vocal la 14 ani, când a compus o piesă pentru părinţii săi. Motivul pentru care a dorit să vină la preselecţii a fost acela de a ajunge pe o scenă mare, pentru a fi mai aproape de părinţi.

Piesa care l-a trimis în semifinală a fost "E evident, românii au talent", devenită imediat imnul neoficial al emisiunii.

Vezi AICI prestaţia lui Adrian Ţuţu la preselecţii

Melodia cu care a ajuns în finală s-a numit “Iubiţi-vă părinţii”. Modul în care a dorit să transmită acest mesaj a fost un dans inedit, al doilea talent al său.

Vezi AICI prestaţia lui Adrian Ţuţu din semifinală

Locul doi în finala "Românii au talent" a fost ocupat de Narcis Iustin Ianău, "Paul Potts" al României. Acesta a interpretat “The phantom of the opera”, însă vocea inconfundabilă nu i-a impresionant îndeajuns pe români.

Vezi AICI prestaţia lui Narcis Iustin Ianău

Cel de-al treilea loc i-a revenit lui Valentin Dinu, "băiatul de la spălătorie", care a reuşit din nou să o emoţioneze pe Andra. Cântăreaţa i-a propus chiar să facă un duet cu el.

Vezi AICI prestaţia lui Valentin Dinu
Citeşte mai multe despre:   finala,   castigator,   emisiune