Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adriana Bahmuțeanu, după vestea că Prigoană a intentat divorț: Îmi tremură mâinile, credeţi-mă! Nu înţeleg ce se întâmplă

Adriana Bahmuțeanu, după vestea că Prigoană a intentat divorț: Îmi tremură mâinile, credeţi-mă! Nu înţeleg ce se întâmplă

 Adriana Bahmuțeanu s-a arătat mirată de vestea că Silviu Prigoană a intentat divorț, cu atât mai mult cu cât politicianul nu se află în țară și nici nu asunat-o.

"E foarte urât ce se întâmplă! Eu nu meritam asta şi nici copiii mei. Ce o să zică când o să înveţe să citească?! Sunt aici cu copiii. Am fost la un avocat, să vedem ce facem. Nu ştiu deocamdată absolut nimic", a spus Adriana pentru CanCan.

Totuși a recunoscut că soțul ei era supărat din cauza pierderii campaniei electorale și că în casă atmosfera nu era una prea plăcută.

”Am preferat să vin câteva zile şi să stau aici, să-mi aerisesc creierul. (Prigoană n.r.) E plecat la Belgrad, nici nu mai are semnal la telefon. Nu înţeleg nimic, ce mi se întâmplă, că nu l-am înşelat, n-am lipsit noaptea de acasă. Nu ştiu când se întoarce” a mai spus ea.

Prigoană ar fi intentat divorț pentru că soția sa ar fi plecat împreună cu fiii săi, Maximus și Eduard, spre o destinație necunoscută, fără acordul lui.

Citeşte mai multe despre:   Adriana Bahmuteanu,   Silviu Prigoana,   divort