Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană plănuiesc o nouă nuntă

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană plănuiesc o nouă nuntă

Telenovela Bahmuţeanu-Prigoană nu cunoaşte final. Ba mai mult, un nou capitol e pe cale să înceapă. Şi asta pentru că bruneta a anunţat că se va căsători din nou cu Silviu Prigoană. Pentru a cincea oară. Cei doi şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt în timp ce erau  în vacanţă în Bulgaria  alături de cei doi copii.

Deşi au încercat în ultimul an să-şi refacă viaţa alături de alte persoane, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană şi-au dat seama că pur şi simplu nu pot trăi unul fără altul. Aşa că după împăcarea din primăvară, cei doi au din nou gânduri de însurătoare, mai ales că în vacanţa din Bulgaria, spune prezentatoarea TV, s-au simţit ca o familie adevărată.

"Copiii s-au distrat de minune, se înţeleg foarte bine cu Silviu... Bine, le-a făcut toate poftele, iar micuţii sunt fericiţi. În vacanţă ne-am gândit serios să ne recăsătorim. Dacă o facem din nou şi o s-o facem, ar fi a cincea oară, cred, când m-aş mărita cu Prigoană, sau a şasea...! Nici nu mai ştiu exact... Despre viitoarea nuntă nu vreau să vorbesc acum, dar este un aspect la care ne gândim”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru libertatea.ro.

Adriana şi Silviu trăiesc o dragoste cu năbădăi de 12 ani. Prima oară s-au căsătorit în secret în 2003. Minunea a durat însă puţin, aşa că la întoarcerea din luna de miere cei doi şi-au anunţat divorţul. N-au rezistat prea mult timp despărţiţi. Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2004, vedeta tv  şi Prigoană apar din nou în faţa ofiţerului Stării Civile, de data aceasta nunta fiind una spectaculoasă. O ceartă a fost de ajuns însă pentru ca cei doi să divorţeze din nou.

Iubirea i-a împiedicat totuşi să trăiască unul fără celălalt. Aşa că în 2005, are loc a treia căsătorie care a durat mai mult decât anterioarele, 2 ani. Anul 2007 a adus un nou divorţ în familia lui Prigoană. Bahmu a rămas însă însărcinată, aşa că în 2009 îi vedem din nou pe cei doi îndrăgostiţi cu acte în regulă. Când se părea că lucrurile s-au liniştit în sfârşit între cei doi, surpriză, aceştia divorţează pentru a patra oară. 

Citeşte mai multe despre:   Adriana Bahmuteanu,   Silviu Prigoana,   casatorie