Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adriana Bahmuțeanu, somată prin mica publicitate că va fi cercetată disciplinar pentru absențe nemotivate la serviciu

Adriana Bahmuțeanu, somată prin mica publicitate că va fi cercetată disciplinar pentru absențe nemotivate la serviciu

Apele par să fie în continuare tulburi în familia Prigoană – Bahmuțeanu. Veștile rele o urmăresc în ultima perioadă pe Adriana, care a fost anunțată marți că trebuie să se prezinte vineri în faţa comisiei de cercetare disciplinară a SC Rosal Grup, acolo unde este angajată. Motivul este absentarea nemotivată de la serviciu, iar anunțul a fost publicat într-un ziar de mică publicitate, informează Cancan.

„Doamna Prigoană (Bahmuţeanu) Adriana Cristina, angajat al SC Rosal Grup este convocată în data de 24 august 2012, orele 10.00, în faţa Comisiei de cercetare Disciplinară prealabilă, la punctul de lucru al societăţii pentru a fi cercetată disciplinar în legătură cu faptul că începând din data de 06.08.2012 absentează nemotivat de la serviciu", se arată în anunţul publicat în ziarul de mică publicitate.

Adriana Bahmuțeanu se află într-un conflict cu soțul său, de două săptămâni, atunci când au avut o dispută conjugală, iar ea a plecat de acasă cu cei doi copii. La scurt timp, Silviu Prigoană a reclamat-o la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi a depus plângere la Judecătoria sectorului 3, prin care cere ca cei doi minori să îi fie încredinţaţi în regim de urgenţă. Prigoană a făcut şi plângere la Poliţie, în care îşi acuză soţia că i-a răpit copiii şi susţine că i-ar pune în pericol deoarece nu are susţinere financiară pentru a-i întreţine.

 

Citeşte mai multe despre:   Adriana Bahmuteanu,   Silviu Prigoana,   serviciu,   anuntul,   divort