Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden GATA! Alex Velea aruncă BOMBA ANULUI în showbiz! Este vorba despre Smiley și Gina Pistol

GATA! Alex Velea aruncă BOMBA ANULUI în showbiz! Este vorba despre Smiley și Gina Pistol

Un articol de: B1.ro - 27 Dec 2018, 11:39
GATA! Alex Velea aruncă BOMBA ANULUI în showbiz! Este vorba despre Smiley și Gina Pistol Monden

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de un an. Deși cei doi nu au confirmat deocamdată faptul că trăiesc o poveste de dragoste, prietenii lor au mai scos la iveală informații ”din culise”, unul dintre cei care au făcut dezvăluiri despre cei doi, fiind chiar Alex Velea. 

”Dacă Smiley e îndrăgostit, să fie fericit, eu am văzut doar în ziar treaba asta, nu ştiu…Sunt o mitralieră mare, nu pistol ca Gina…El o să fie naşul lui Dumi, nu ştiu cum o să fie…Smiley trebuie să fie naşul lui Dominic, nu ştiu dacă se poate să facem asta, să fim noi naşii lui Smiley şi Gina… Da, aş accepta orice zice el, e prietenul meu ” a spus Alex Velea în urmă cu mai mult timp.

Totuși, de-a lungul timpului, atât Gina Pistol, cât și Smiley au făcut declarații care au lăsat loc speculațiilor. 

„Trebuie să întâlnesc omul acela deosebit, pentru că merit! Am nevoie de un bărbat care să aibă încredere în el, în mine şi în relaţia noastră. Îmi doresc un om mişto” (…)”Căsătoria ţine foarte mult de cei doi oameni, fiecare persoană vine cu un bagaj emoţional şi genetic în urma ei. Nu e scopul meu în viaţă să pun mâna pe un bărbat să mă mărit. Scopul meu în viaţă este să nu mă pierd de mine însămi, să rămân pe drumul cel bun şi să pot să fac asta alături de un om, fără să-l dezechilibrez sau fără să mă dezechilibreze. Ăsta-i scopul meu în viaţă”, a declarat, la un moment dat, Gina. 

”În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”, a spus, la rândul său, Smiley, în urmă cu câteva luni. 

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Citeşte mai multe despre:   Smiley,   Gina Pistol