Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Alex Velea, declarații controversate cu privire la „Asia Express”! „Sunt niște coincidențe d-astea fenomenale” (VIDEO)

Alex Velea, declarații controversate cu privire la „Asia Express”! „Sunt niște coincidențe d-astea fenomenale” (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 19 Feb 2020, 17:51
Monden

Alex Velea și Mario Fresh au ajuns ultimii la cursa pentru eliminare și au fost la un pas să părăsească competiția „Asia Express”. Alex Velea s-a plâns de condițiile aspre și a mărturisit că nu vrea să piardă masa musculară pentru care a muncit atât de mult.

„Văd că slăbesc pe zi ce trece. Mi s-a făcut capul schelet. La kilogramele la care am ajuns, am ajuns prin multă muncă. N-aș vrea să-mi pierd masa musculară așa pentru că mușchii se ard”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, atât Mario Fresh, cât șiu Alex Velea au fost dezamăgiți că au ajuns ultimii.

„Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. Nu e de noi așa ceva. Dezamăgitor, a spus Alex Velea.

Gina Pistol a ținut să-i spună soțului Antoniei că nimeni nu-i pune piedici în competiția „Asia Express”.

„Alex, știu că în febra jocului, foarte multe lucruri ți se par ciudate și aș vrea să le discutăm aici, cu toată lumea. Trebuie să lămurim și nu vreau să rămână nicio tensiune între noi. Bine, n-a fost niciodată o tensiune între noi, dar... Nimeni nu te neîntreptățește”, i-a transmis Gina Pistol.

Cu ocazia aceasta, Alex Velea a făcut o declarație prin care și-a arătat scepticismul față de verosimilitatea a tot ce se petrece în competiție.

„Nu e vorba de neîntreptățit, doar că ni se pare mai mult decât ne poate nouă pielea. În România reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness. Aici, treaba asta cu atâtea zile fără mâncare, cu atâtea calorii îngurgitate față de ce calorii consumăm acasă, ne afectează. Asta unu la mână. Doi: dacă mănânc atâtea zile doar orez și tot felul de chestii în ulei, o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire. N-am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam. Și sunt niște coincidențe d-astea fenomenale. E o coincidență că ne-a plătit biletul o fată. Nici n-am apucat să-i zicem ce facem și probabil a scăpat momentul acela să facă o pauză și să dea banii”, a mărturisit acesta.

Gina Pistol a negat acuzațiile și i-a spus că este total imposibil ceea ce ar sugera artistul.

„Nu avem cum să organizăm orașe întregi, autobuze, circulație, populație.  Chiar nu avem cum” , a fost replica Ginei Pistol.

Alex Velea a dat vina pe lipsa mâncării, declarând că devine paranoic de la foame.

Echipa pe care acesta o formează cu Mario Fresh s-a salvat. Ancora a fost verde, iar cei doi au rămas în competiție.

Alex Velea, declarații controversate cu privire la „Asia Express”! „Sunt niște coincidențe d-astea fenomenale”

Citeşte mai multe despre:   Alex Velea,   Mario Fresh