Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Două vedete de la „Asia Express” au renunțat la mâncare pentru... pantofi! „Normal că prefer să-mi cumpăr haine” (VIDEO)

Două vedete de la „Asia Express” au renunțat la mâncare pentru... pantofi! „Normal că prefer să-mi cumpăr haine” (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 25 Feb 2020, 10:33
Monden

Alina Ceaușan și Carmen Grebenișan au câștigat o probă la Asia Express. Așa că au fost nevoite să se pregătească de o petrecere important, unde au cunoscut diverși ambasadori.

Pentru a arăta impecabil, fetele au făcut sacrificii. Au renunțat la mâncare pentru... pantofi.

„Noi avem 100 de euro din care trebuie să ne luăm și cazare, să și mâncăm două zile. Alina: Hai să luăm tocuri. Am mers pe mâna Alinei. Oricum, și eu voiam să fac asta. Nu e ca și cum voia să-mi mănânce toți bani”, a declarat Carmen Grebenișan

După ce și-au achiziționat pantofii, celor două le-au mai rămas bani pentru cazare, dar nu și pentru mâncare.

„Mi-am asumat că mai bine nu mănânc. Normal că prefer să-mi cumpăr haine în loc de mâncare. Mai ales în situașia asta. Despre ce vorbim: nu înțeleg care este problema? Mai bine nu mănânc decât să mă prezint acolo în bocanci sau în adidașii transpirați din Asia Express”, a afirmat Alina Ceușan.

Două vedete de la „Asia Express” au renunțat la mâncare pentru... pantofi! „Normal că prefer să-mi cumpăr haine în loc de mâncare”

 

Citeşte mai multe despre:   Alina Ceuşan,   Carmen Grebenisan