Alina Vidican trăiește o poveste de dragoste în SUA. Primele fotografii alături de noul ei iubit

Alina Vidican și-a găsit fericirea în SUA, acolo unde a plecat după ce a divorțat de Cristi Borcea. Chiar dacă în ultima vreme a dispărut din lumina reflectoarelor și nici măcr pe rețelele de socializare nu a fost activă,românca trăiește o frumoasă poveste de dragoste peste ocean.

Blondinas-a stabilit în Miami,alături pe cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea și destul de des e vizitată de mama ei, care ași confirmatcă Alina are o nouă relație și chiar a postatpe Facebook alături de noul iubit.

„Totdeauna bucuroasă să fiu martor la fericirea copiilor mei!”, a scris Mariana Vidican, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:58 - Poliţia Braşov a prins un şofer cu 275 km/h: „Vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acţiune” (VIDEO)
23:27 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, despre mitingul fermierilor: „Au ieșit în stradă dar nu aveau revendicări” (VIDEO)
22:50 - Ministrul Agriculturii, acuzații grave la adresa fostului director APIA: „A făcut plăți către soția sa, care deține exploatație de teren agricol” / „A luat partea politică în brațe, a stat numai pe la televizor, toate hârtiile și toate mapele nu erau făcute”
22:14 - Nicușor Dan: „Încă 25 de luni, din momentul ăsta, vom plăti lunar 12 milioane de lei familiei Constanda”
21:48 - Nicușor Dan: „Pe PNRR, proiectele la care noi am putut să aplicăm au fost relativ restrânse”
21:21 - Nicușor Dan, întrebat dacă îi este teamă de un candidat comun PSD-PNL: „E neserios să faci un proiect pentru București în 2-3 luni” (VIDEO)
20:53 - Cătălin Predoiu anunță discuții cu ministrul italian de interne despre fugarii români: „Găsesc portiţe legale în legea italiană”
20:30 - Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Nu sunt traficant. Sunt un fost consumator. Am fumat și eu un joint”
19:53 - Ion Iliescu vorbește de ziua sa despre glumele pe seama vârstei sale: ”Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum că speranța moare penultima”
19:42 - Newsweek: Care sunt riscurile pentru sănătate ale consumului de lapte? Când te ajută, când îți face rău?