Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Alții doar visează la așa ceva. Cu ce avere se laudă cel mai bogat membru al Guvernului Grindeanu

Alții doar visează la așa ceva. Cu ce avere se laudă cel mai bogat membru al Guvernului Grindeanu

Un articol de: B1 TV - 14 Iun 2017, 14:01
Alții doar visează la așa ceva. Cu ce avere se laudă cel mai bogat membru al Guvernului Grindeanu Monden

Locuieşte într-o casă de 800 de metri pătraţi, are şapte apartamente şi o colecţie impresionantă de ceasuri de lux, dar şi-a trecut în declaraţia de avere pensia alimentară pe care o primeşte fetiţa nevestei.

Este vorba despre nimeni altul decât Ilan Laufer, cel mai bogat membru al Guvernului Grindeanu. În declaraţia secretarului de stat tronează cei 1.500 de lei pe care fetiţa soţiei îi primeşte lunar de la tatăl ei, cântăreţul George Papagheorghe.

Ilan Laufer şi soţia sa, Alina, duc o viaţă la care cei mai mulţi dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Niciun ban în plus nu strică, pare însă să-şi fi spus secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Potrivit Cancan Laufer şi-a trecut ca sursă de venit în declaraţia de avere pensia alimentară pe care fetiţa Alinei o primeşte lunar de la tatăl ei, cântăreţul George Papagheorghe, cunoscut şi ca Jorge.

Jorge plăteşte lunar 1.500 de lei pensie alimentară, iar toţi banii merg direct în conturile familiei Laufer. Din pensia fetiţei nevestei, Ilan câştigă 18.000 de lei anual.

Cel mai bogat membru al Cabinetului Grindeanu locuieşte împreună cu soția Alina şi fetiţa acesteia într-o casă în Corbeanca, cu suprafaţa de 800 de metri pătraţi. Laufer mai deţine şi şapte apartamente în Capitală, se plimbă într-un Mercede Clasa S sau pe motocicleta Yamaha şi colecţionează ceasuri de lux. Niciuna dintre piese nu valorează mai puţin de 4.000 de euro.

Doar din închirierea a trei dintre apartamente, Ilan Laufer a încasat în 2016 peste 58.000 de lei. Iar anul trecut a încasat 113.000 euro din vânzarea unei alte proprietăţi.

Alina şi George Papagheorghe au divorţat în 2012, în termeni amiabili, la notar. Nu au suferit prea mult după despărţire şi şi-au găsit rapid fericirea în alte braţe.

Alina s-a căsătorit în 1 iunie 2013 cu Ilan Laufer, într-o atmosferă de basm. Interpretul George s-a cununat civil în august 2013, cu femeia de afaceri Ramona Podrea, împreună cu care acum are un băieţel.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Recent, Alina Laufer a ajuns în Consiliului de Administraţie al uneia dintre firmele create de Gabriela Firea în cadrul primăriei Capitalei.

Deși recunoaște că singura ei legătura cu sportul au fost niște cursuri de fitness, soţia lui Laufer conduce acum firma Sport Pentru Toţi Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:   Guvernul Romaniei,   avere,   soţie