Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden CNA A DECIS! Ce se întâmplă cu Vulpița și cu emisiunea Acces Direct. LOVITURĂ CUMPLITĂ pentru Mirela Vaida!

CNA A DECIS! Ce se întâmplă cu Vulpița și cu emisiunea Acces Direct. LOVITURĂ CUMPLITĂ pentru Mirela Vaida!

Un articol de: Ramona Zaharia - 19 Feb 2020, 09:24
Monden

Lovitură grea pentru emisiunea Acces Direct!

CNA a decis să amendeze postul Antena 1 cu suma de 100.000 de lei, pentru serialul "Vulpița".

Sancțiunea a fost votată însă în unanimitate de membrii CNA, pentru încălcarea articolelor privind protecția minorilor, dar și a articolului care spune că „nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut”.

„Ce am văzut aici este un spectacol al degradării umane.Este o degradare extraordinară pentru ce înseamnă televiziune. (…) De o lună de zile exploatați chestia asta. S-a vorbit despre chestiuni grave, despre abandon, despre prostituție, despre amantlâc. Înțeleg nevoia de audiență, dar nu poți depăși chiar orice limită”, a spus Dorina Rusu, membru CNA.

Consiliul s-a sesizat după ce a primit zeci de reclamații cu plângerea că echipa emisiunii își bate joc de invitați și că au ajuns să-i promoveze ca fiind modele de urmat.

Reprezentanții Antenei 1 s-au apărat spunând că Vulpița și Viorel nu sunt prezentat drept modele de urmat, că emisiunea face audiențe bune și că alte televiziuni fac la fel.

„Noi ne uităm în stânga-dreapta, în intervale nu neapărat în 17 – 19, ci chiar mai devreme, există emisiuni în care tineri se combină între ei, au povești de dragoste, „gelozeli”, se și bat și agresează verbal.

Noi concurăm cumva cu Știrile de la ora 17, al căror scop nu e neapărat de informare, ci sunt un anumit gen. Mai sunt dramatizate povești de viață în care se vorbește despre amantlâcuri, sex șantaje, violență domestică, toată tipologia, povești care funcționează de ani de zile pe TV, pe tronsoane orare similare cu al nostru. Ne uităm și noi ce se întâmplă la noi”, a afirmat cel care coordonează echipa Acces Direct, transmite cancan.ro.