Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum făcea AMOR celebrul Suleyman Magnificul? Așa ceva nu mai e posibil în zilele noastre

Cum făcea AMOR celebrul Suleyman Magnificul? Așa ceva nu mai e posibil în zilele noastre

Un articol de: B1.ro - 28 Mar 2018, 15:23
Cum făcea AMOR celebrul Suleyman Magnificul? Așa ceva nu mai e posibil în zilele noastre Monden

Haremul turcesc este fără nicio urmă de îndoială una dintre cele mai arzătoare dorințe ale fiecărui bărbat. 

Harem, care înseamnă DE NEATINS sau INTERZIS, este o practică foarte veche. Cadânele care făceau parte din haremul sultanelor erau văzute sacre, inabordabile, de toţi ceilalţi, existenţa lor fiind exclusiv dedicate sultanului.

Sultanul se desfăta sexual cu oricare dintre cadânele pe care le dorea şi existau de multe ori cazuri în care cadânele mureau virgine, de bătrâneţe, din cauză că sultanul pur şi simplu nu avea timp de ele. Femeile erau conduse, prin tradiţie, de mama sultanului sau de prima lui soţie care avea titlul de sultană.

Femeile din haremul sultanului proveneau de multe ori din culturi diferite şi multe dintre ele erau virgine la momentul intrării în harem. Secretele sexuale are haremurilor au fost bine păstrate de-a lungul timpului, nu se poate vorbi despre tehnici exacte pentru satisfacerea bărbatului.

Se spune că majoritatea sultanilor erau adepţi ai orgiilor şi îşi doreau să fie satisfăcuţi de mai multe femei simultan. Totodată, se speculează că erau cât se poate de apreciate femeile care cunoşteau câteva secrete sexuale ale culturii orientale. Actul sexual în sine era dedicat complet bărbatului. În momentele în care femeia era obligată să-i ofere plăcere acestuia, începea prin a-l excita cu săruturi în zone cheie ale corpului. 

Citeşte mai multe despre:   Suleyman Magnificul