Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ana Baniciu simte presiunea de a fi fiica lui Mircea Baniciu. „Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că îl pot face de râs”

Ana Baniciu simte presiunea de a fi fiica lui Mircea Baniciu. „Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că îl pot face de râs”

Un articol de: Roxana Mirea - 26 Iun 2020, 22:37
Ana Baniciu simte presiunea de a fi fiica lui Mircea Baniciu. „Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că îl pot face de râs” sursa Foto: Instagram Monden

Ana Baniciu a avut mereu grijă la modul în care se comportă și la felul în care o percep ceilalți. A fi fiica lui Mircea Baniciu a fost o presiune pentru ea întrucât a fost nevoită să se ridice la nivelul tatălui ei pentru că este conștietă că va fi în permanență comparată cu acesta. Pe lângă toate acestea, prin toate acțiunile sale, a trebuit să nu își pună tatăl într-o lumină proastă. De asemenea, a trăit mereu cu teama că nu va depăși titulatura de „fiica lui Baniciu”.

 

Ana Baniciu simte presiunea de a fi fiica lui Mircea Baniciu

 VESTE NEAȘTEPTATĂ în TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! CELEBRA PREZENTATOARE TV A FOST ÎNLOCUITĂ DEFINITV! CINE VA PREZENTA EMISIUNEA ÎN LOCUL EI

Atunci când ești copilul unei vedete, oamenii tind să te privească altfel. Acesta este și cazul Anei Baniciu, care a simțit mereu presiunea faptului că oamenii o percep doar ca pe „fata lui Mircea Baniciu”.

Aceasta a devenit cunoscută cu trupa Lala Band, după care a dezvoltat o carieră solo, a jucat în filme și a apărut pe micile ecrane. Prin urmare, Ana Baniciu și-a construit singură un statut, însă simte că lumea de-abia așteaptă să facă vreo greșeală pentru a-i asocia imaginea cu cea a tatălui său.

„M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a povestit Ana Baniciu pentru Libertatea.

 

Ana Baniciu se gândește de două ori înainte de a face ceva nebunesc

 

Chiar dacă Ana Baniciu își face griji din cauza „gurii lumii”, Mircea Baniciu nu dă atenție tuturor zvonurilor despre fata sa.

„Tata, în schimb, se amuză, i se pare foarte amuzant când mai apare ceva. Nu se supără. Dar nici nu am făcut niște lucruri atât de grave încât să-i dezamăgesc”, a mai spus Ana.

Ana Baniciu a mărturisit că se gândește de două ori înainte să facă ceva nebunesc. Știe că dacă face ceva ce i-ar pune în pericol reputația, ar fi și numele tatălui ei în joc.

„Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, ne-a mai declarat Ana Baniciu.

Citeşte mai multe despre:   Ana Baniciu,   Mircea Baniciu