Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ana Ularu joacă alături de Keanu Reeves! ”Am fost avertizată că e un tip înspăimântător de deştept” (VIDEO)

Ana Ularu joacă alături de Keanu Reeves! ”Am fost avertizată că e un tip înspăimântător de deştept” (VIDEO)

Un articol de: - 06 Mai 2018, 14:54
Ana Ularu joacă alături de Keanu Reeves! ”Am fost avertizată că e un tip înspăimântător de deştept” (VIDEO) Monden

Actriţa Ana Ularu a vorbit despre colaborarea cu actorul american Keanu Reeves, alături de care joacă în filmul ”Siberia“, ce va avea premiera în acest an.

Keanu Reeves s-a făcut remarcat la Hollywood nu doar prin talentul său actoricesc extraordinar, ci și datorită faptului că are în continuare un stil de viață modest și face multe acte de caritate.

”Keanu e un exemplu foarte concludent de om care a rămas absolut normal pentru că aşa a vrut, să poată să se ducă oricând să-şi ia un Snikers de la supermarket. Dar Keanu e un tip înspăimântător de inteligent. Am fost avertizată de la început, vezi că e unul din cei mai deştepţi oameni pe care ai să-i cunoşti. Am stat luni de zile în preajma lui şi e un om absolut minunat, prin tot ceea ce e, prin felul în care gândeşte, prin umorul pe care îl are. E foarte pregătit pe platou şi are o stabilitate care vine din faptul că ştie cine e, că nu s-a pierdut“, a povestit Ana Ularu, într-un interviu pentru Formula AS, citat de Click!.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Siberia“ îl prezintă pe Lucas (Reeves), un comerciant american de diamante care, odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Ajuns în Rusia, Lucas începe o relaţie amoroasă obsesivă cu Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre cei doi sporeşte, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a comerţului de diamante.

Citeşte mai multe despre:   Keanu Reeves,   Ana Ularu