Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fosta soţie a lui Alex Velea s-a schimbat complet! Cu ce se ocupă acum Ana (FOTO)

Fosta soţie a lui Alex Velea s-a schimbat complet! Cu ce se ocupă acum Ana (FOTO)

Un articol de: - 10 Apr 2018, 17:15
Fosta soţie a lui Alex Velea s-a schimbat complet! Cu ce se ocupă acum Ana (FOTO) Monden

Ana-Maria Mircea , fosta soţie a lui Alex Velea, a reuşit să treacă peste despărţirea de artist şi şi-a urmat visele, finalizând studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, cu specialitatea Psihiatrie .

De asemenea, aceasta a revenit la numele de fată, şi-a deschis propriul său cabinet, dedicând timp din plin pacienţilor săi şi cochetează cu informează voxbiz.ro.

Alex Velea şi mulatra Ana s-au căsătorit în 2010, iar în 2014 s-au despărțit oficial, după ce deja exista o certitudine că artistul era deja îndrăgostit de Antonia, mama a celor doi copii ai săi.

„După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanica. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul ăsta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat. Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară. Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia. Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat. După ce m-am mutat în Bucureşti. Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai. Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncam pufuleţi, erau ieftini şi buni. Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Alex Velea de viaţa lui dinainte să o cunoască pe actuala lui soţie.


 

Citeşte mai multe despre:   Ana Velea