Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fiica Ionelei Prodan, reacție tranșantă după speculațiile din presă: Prea vorbesc toți idioții...

Fiica Ionelei Prodan, reacție tranșantă după speculațiile din presă: Prea vorbesc toți idioții...

Un articol de: B1.ro - 07 Apr 2018, 12:50
Fiica Ionelei Prodan, reacție tranșantă după speculațiile din presă: Prea vorbesc toți idioții... Foto: viva.ro Monden

Ionela Prodan este internată de mai bine de trei săptămâni în spital și de tot atâta timp se fac speculații pe marginea evoluției stării sale de sănătate. 

Anca, una dintre fiicele artistei, a dat o declarație pentru cancan.ro, în care a ținut să dezmintă anumite informații care au apărut în presă.

“Starea ei este mai bună. Medicii au reușit să o stabilizeze. Țin să precizez că niciodată nu a fost ținută în viață de aparate. A făcut o infecție, iarăși, la inimă, din cauza valvei pe care o are. Sora mea, Anamaria, doarme cu ea în spital.

În fiecare noapte. În prima perioadă în care a stat la Elias, Ana nu s-a mișcat de lângă mama. Îi schimba singură perfuziile. Acum, de nouă zile, este la fel, lângă mama, secundă de secundă. Prea vorbesc toți idioții că este ținută în viață de aparate.

Mă repet, niciodată nu a fost ținută în viață de respectivele mașini. Mama se enervează enorm când vede toate bazaconiile care apar despre ea.

O deranjează că apar tot felul de oameni care, pentru câteva milioane de lei vechi, merg la televizor și pretind că sunt prietenii ei. Iar ea nu i-a văzut niciodată în viața ei. Medicii ne-au anunțat că are șanse să treacă și peste această cumpănă. Sper să-i dea Dumnezeu putere”, a declarat Anca, pentru cancan.ro.

Citeşte mai multe despre:   Ionela Prodan,   Anca Prodan