Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ''GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE...''. ANDREEA ESCA a rupt tăcerea: Toată lumea a amuțit când a auzit ASTA...

''GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE...''. ANDREEA ESCA a rupt tăcerea: Toată lumea a amuțit când a auzit ASTA...

Un articol de: B1.ro - 23 Mai 2019, 08:11
''GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE...''. ANDREEA ESCA a rupt tăcerea: Toată lumea a amuțit când a auzit ASTA... Monden

Andreea Esca a povestit, într-un articol emoționant publicat pe A List Magazine, cum a decurs una dintre cele mai fericite zile din viața ei, cea în care a adus-o pe lume pe Alexia. 

Știrista este căsătorită de mai bine de 18 ani cu Alexandre Eram, om de afaceri cu origini franceze.

”M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc! Imediat. Pentru că am contracții serioase.  L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000. (...)

ANUNȚUL MOMENTULUI DESPRE MIHAI CONSTANTINESCU! INIMA S-A OPRIT! ULTIMELE IMAGINI SUNT CUMPLITE

Cu două zile înainte, fusese ziua mea și ginecologul mă implorase să nu mai dansez. Asta pentru că tot în perioada aceea mersesem și la nunta lui Mutu cu Alexandra Dinu, și pentru că, desigur, era în weekend, medicul Mihai Stănciulescu îmi zisese râzând: dacă rupi ringul, cum te știu, și te apucă să naști, «să-i spui lu’ Mutu».

LOVITURĂ PENTRU BORCEA! A AFLAT CE FACE VALENTINA PELINEL ÎN ABSENȚA SA! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE (GALERIE FOTO)

Bineînțeles că am dansat și colo și colo, dar iată că acum chiar nașteam. În jumătate de oră eram pe masa de operație pentru că medicul a decis că nu mă va lăsa să nasc natural. Avea el o poveste cu Demi Moore și alte detalii pe care nu vi le mai povestesc, cert este că la ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf Pantelimon.

DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII I-A ÎNTRISTAT PE TOȚI! AU OPRIT FILMĂRILE!

Pentru că medicul meu fusese rezident la Oncologie și se știa cu mama, care văzuse cât era de talentat și de pasionat de profesie, mi-a devenit ginecolog de la 18 ani. Aveam (și spun aveam, pentru că, din păcate, nu se mai află printre noi) încredere oarbă în el, și nici nu mi-a trecut prin minte să plec să nasc în Franța, deși Alex vedea pentru prima dată cum se plimbau niște gândaci printr-un spital. Și pentru că ne cunoșteam așa de bine, mi-a făcut favorul să stau după operație în camera lui de gardă, pe post de rezervă privată, că doar nu exista așa ceva la 23 August pe vremea aceea, și cred că nici în alte spitale din București. (...)

Dar, ca să revin la ziua de 31, prima imagine când m-am trezit din anestezie a fost fața lui Cătălin Radu Tănase care apăruse deja în vizită,  iar eu nu înțelegeam de  ce sunt la serviciu. Apoi, mi-au adus-o pe Alexia, care era foarte, foarte mică: 2.560 gr. Mama zicea să nu-mi fac griji că așa am fost și eu”, a povestit Andreea Esca
 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca